Πάει για παράταση η εξόφληση εισφορών του ΟΓΑ

Share Button

OGAΤην Πέμπτη 30 Ιουνίου αναμένεται να ανακοινωθεί παράταση στην προθεσμία για την εξόφληση των εισφορών του ΟΓΑ.

Αυτό ανέφερε στον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Μιχάλη Τζελέπη ο διοικητής του ΟΓΑ, Θανάσης Μπακαλέξης σε πρόσφατη επικοινωνία που είχαν οι δύο άνδρες.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία εκπνέει αύριο, Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016.

Αναλυτικότερα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Ν. Σερρών, κ. Μιχάλης Τζελέπης, μετά από πρόσφατη επαφή που είχε με τον Διοικητή του ΟΓΑ, κ. Μπακαλέξη Αλέξη αιτήθηκε την «παράταση τουλάχιστον 1 μήνα για την αποπληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών του β΄ εξαμήνου του 2015».

Ειδικότερα, ο Βουλευτής αρχικά έθεσε το ζήτημα στον Διοικητή της επείγουσας και επιβεβλημένης ανάγκης να δοθεί παράταση τουλάχιστον 1 μήνα για την αποπληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών για το β΄ εξάμηνο του 2015, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται στις πληρωμές των παραγωγών από: υπόλοιπα επιδοτήσεων, εξισωτικών ενισχύσεων, αποζημιώσεων για ζημιές που κατεγράφησαν το 2015, από την επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαίου κλπ».

Ο Διοικητής του ΟΓΑ ενημέρωσε τον κ. Τζελέπη ότι θα δοθεί παράταση στους αγρότες, καθώς «είναι δίκαια τα αιτήματα των αγροτών», η οποία θα κοινοποιηθεί την Πέμπτη 30-6-2016.

 

www.ypaithros.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *