Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Εκτός 30.000 παιδιά –Η διαδικασία εγγραφής (έγγραφα)

Share Button

Πάνω από 30.000 παιδιά αναμένεται να μείνουν εκτός παιδικών σταθμών και φέτος παρά την σημαντική αύξηση του αριθμού των θέσεων που παρέχει η ΕΕΤΑΑ, όπως είχε προαναγγείλλει από τα μέσα Ιουνίου η aftodioikisi.gr.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία: «Οι δικαιούμενοι Voucher είναι 92.231 έναντι 84.800 της τελευταίας  χρονιάς. Οι έγκυρες υποψηφιότητες ήταν φέτος 132.982 Ενώ το 2016 ανέρχονταν σε 121.569 … Θα υπάρξει ανακατανομή των Voucher που δεν θα χρησιμοποιηθούν τέλη Σεπτεμβρίου, με στόχο να καλυφθούν όλες οι διαθέσιμες θέσεις των δομών. Έτσι πιστεύουμε ότι ο συνολικός αριθμός των ωφελούμενων θα προσεγγίσει τις 100.000 έναντι 91.000 της περσινής χρονιάς. Οι ωφελούμενες/οι  έχουν φέτος την δυνατότητα να εγγράψουν τα παιδιά τους μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου και οι φορείς (Δήμοι και ιδιώτες) να προγραμματίσουν με επάρκεια χρόνου την νέα χρονιά», προσθέτει στην ανακοίνωσή της η ΕΕΤΑΑ.

Να σημειωθεί ότι, όπως έγραψε η aftodioikisi.gr, χθες, ημέρα ανακοίνωσης των οριστικών αποτελεσμάτων, η ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ για μια ακόμη φορά παρουσίασε προβλήματα, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία δεκάδων χιλιάδων γονέων, οι οποίοι με μηνύματά του στην aftodioikisi.gr εξέφραζαν την αγανάκτησή τους.

ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 

Οριστικά αποτελέσματα

Συμπληρώστε, υποχρεωτικά, στα παρακάτω πεδία, τον Α.Φ.Μ. σας και τον Α.Μ.Κ.Α. σας, που έχετε γράψει στην αίτηση σας, για να δείτε τα οριστικά αποτελέσματα: ΕΔΩ

Επιλέξτε Νομό ή Δήμο

για να δείτε τους αντίστοιχους οριστικούς πίνακες δικαιούχων/μη δικαιούχων αξίας τοποθέτησης (voucher). Οι δικαιούχοι αξίας τοποθέτησης (voucher) εμφανίζονται κατά φθίνουσα σειρά μοριοδότησης ανά Νομό και κατά αύξουσα σειρά κωδικού αιτούσας ανά Δήμο ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ 2017

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΦΟΡΕΙΣ 2017

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ 2017

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ _ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ_ΙΟΥΝ 2017_ΚΔΑΠ ΜΕΑ

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ _ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ_ΙΟΥΝ 2017_ΚΔΑΠ

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ _ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ_ΙΟΥΝ 2017_ΜΕ ΣΙΤΙΣΗ

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ_ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ_ΙΟΥΝ 2017_ΧΩΡΙΣ ΣΙΤΙΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *