Παράδοση-Παραλαβή στο 628 Τάγμα Πεζικού στους Φιλιάτες-Νέος διοικητής ο Γεώργιος Εξαρχόπουλος αντί του απερχόμενου Χρήστου Καράτζιου (+εικόνες)

Share Button

Σε μια σεμνή τελετή στο 628 Μ/Π ΤΠ στους ακριτικούς Φιλιάτες παρουσία της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας και των σωμάτων ασφαλείας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Αυγ 19 το πρωί η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοικήσεως του Τάγματος. Τη διοίκηση του Τάγματος ανέλαβε ο νέος διοικητής Ταγματάρχης Πεζικού Γεώργιος Εξαρχόπουλος από τον απερχόμενο Αντισυνταγματάρχη Πεζικού Χρήστο Καράτζιο.

Στην αντιφώνησή του, ο απερχόμενος Διοικητής φανερά συγκινημένος αναφέρθηκε στη θητεία του στους Φιλιάτες και στην άριστη συνεργασία που είχε με όλους.

Ο νέος Διοικητής υποσχέθηκε από την πλευρά του να συνεχίσει το έργο του προκατόχου του για το καλό της μονάδας και της ακριτικής περιοχής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Ηγούμενος της Μονής Γηρομερίου Μεθόδιος Ντελής, ο Βουλευτής Βασίλειος Γιόγιακας, ο Δήμαρχος Φιλιατών Σπύρος Παππάς, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος, η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη-Μπότση, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηγουμενίτσας Δονάτος Μαρτίνης καθώς επίσης συγγενείς, φίλοι, απόστρατοι συνάδελφοι και το προσωπικό της Μονάδος. Μετά το πέρας της τελετής παρατέθηκε μικρά δεξίωση στο χώρο του στρατοπέδου.

Ευχόμαστε ολόψυχα στον νέο Διοικητή καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, ενώ στον απερχόμενο Διοικητή που άφησε παρακαταθήκη καλή συνέχεια στη νέα του θέση στην VIII ΜΕΡΑΡΧΙΑ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΟΓΛΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *