Περίεργη υπόθεση: Τον χτύπησαν και τον απήγαγαν, λέει η αδερφή του 35 χρονου κτηνοτρόφου Ηλία Ντρίκου

Share Button

Μία περίεργη υπόθεση ερευνά η αστυνομία μετά τον εντοπισμό του κτηνοτρόφου που είχε εξαφανιστεί εδώ και δύο εβδομάδες.

Ο Ηλίας Ντρίκος εντοπίστηκε στο υπό κατασκευή σπίτι της οικογένειας στο χωριό από τον πατέρα του και την κουνιάδα του, βρίσκεται σε νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με την αδερφή του Ηλία,  Όλγα Ντρίκου η οποία μιλά στο protothema.gr, δηλώνει πως τον αδερφό της τον είχαν απαγάγει και το μόνο που θυμάται ο Ηλίας είναι πως εκείνη την ημέρα είχε βάλει το κλειδί στη μίζα και κατέβηκε από το αμάξι για να κάνει την ανάγκη του. Εκεί δέχτηκε ένα χτύπημα από κάποιον και έχασε τις αισθήσεις του.

«Τον αδερφό μου, τον είχαν απαγάγει. Αυτή είναι η αλήθεια. Σήμερα το πρωί ο πατέρας μου μαζί με την κουνιάδα του αδερφού μου, όπως έψαχναν τον Ηλία γιατί δεν σταμάτησαν ποτέ οι δικοί μου όλες αυτές τις μέρες να ψάχνουν τον αδερφό μου, πέρασαν από ένα σπίτι το οποίο είναι δικό μας αλλά είναι υπό κατασκευή και βρήκαν μέσα τον Ηλία. Εμείς τον βρήκαμε τον Ηλία, δεν επέστρεψε μόνος του στο σπίτι. Μόλις τον είδε η κουνιάδα του αδερφού μου, του φώναξε ”Ηλία μου, ήρθαμε να σε πάρουμε” και αμέσως έτρεξε κι ο πατέρας μου, τον πήρε αγκαλιά και του είπε: ”έλα αγόρι μου να σε πάω σπίτι μας’‘», λέει στο protothema.gr, η αδερφή του Ηλία και προσθέτει:

«Ο αδερφός μου ήταν πολύ φοβισμένος και τρομαγμένος. Τον είχαν απαγάγει  κι ας μην είχαν ζητήσει χρήματα. Αυτή είναι η αλήθεια  και θα το επιβεβαιώσει και η αστυνομία σύντομα. Ο Ηλίας εκείνη την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του, είχε μπει μέσα στο αμάξι, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, έβαλε το κλειδί στη μίζα, κατέβηκε από το αμάξι για να κάνει την ανάγκη του και εκεί ένιωσε κάποιον να τον πιάνει από πίσω και εκεί ζαλίστηκε. Αυτά γνωρίζω και αυτά μπορώ να σας πω μέχρι στιγμής. Δεν ξέρω γιατί το έκαναν αυτό αλλά μας έκαναν μεγάλο κακό. Οι μέρες ήταν μαρτυρικές χωρίς τον Ηλία. Είναι στο νοσοκομείο τώρα και του κάνουν εξετάσεις γιατί δεν θυμάται πολλά πράγματα. Θυμάται μόνο αυτά που σας είπα. Δεν μπορεί να θυμηθεί εύκολα πότε τον εγκατέλειψαν οι απαγωγείς και πόσες μέρες ή ώρες καθόταν μόνος σε εκείνο το σπίτι που είναι υπό κατασκευή», λέει στο protothema.gr, η κ.Όλγα Ντρίκου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *