Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Γιάννενα

Share Button

p1014603Aφού έκανε ειδική αναφορά στις δυνατότητες, την Ιστορία και τον πολιτισμό της Ηπείρου, καθώς και στα αναπτυξιακά έργα που δρομολόγησαν στην ευρύτερη περιοχή οι Κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας, o Κυριάκος Μητσοτάκης ανέλαβε τρεις καθαρές δεσμεύσεις:

«Πρώτη δέσμευση: Από το δικό μου στόμα ψέματα δεν θα ακούσετε. Ξέρω καλά, ότι η πρωτοφανής κατάρρευση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ οφείλεται στο ξεγύμνωμα της μεγαλύτερης πολιτικής απάτης που γνώρισε ποτέ ο τόπος. Κορόιδεψαν τους πολίτες και σήμερα δεν τους ακούει κανείς. Δεν θα επαναλάβουμε το ίδιο λάθος. Εμείς δεν θα υποσχεθούμε 100 για να πουν κάποιοι “βρε και τα μισά να κάνει, καλά θα είναι”. Θα δεσμευτούμε για 10, θα γίνουν και τα 10. Θα πούμε λίγα, θα γίνουν όλα. Συμφωνία Αλήθειας προτείνω στους Έλληνες, το λέω και το εννοώ.

Δεύτερη δέσμευση: Θα δουλέψουμε για τα συμφέροντα και τα όνειρα των πολλών. Η πρότασή μας αφορά κυρίως όσους αισθάνονται ξεχασμένοι. Οι μειώσεις φόρων θα ανακουφίσουν τη μέση ελληνική οικογένεια. Η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών θα ανακουφίσει κυρίως τους μικρούς επαγγελματίες, τις μικρές επιχειρήσεις. Οι νέες επενδύσεις θα δημιουργήσουν δουλειές και προοπτική για όσους σήμερα φεύγουν από την πατρίδα μας. Η πολιτική μας για την Εκπαίδευση θα φτιάξει καλύτερα δημόσια σχολεία για κάθε παιδί που θέλει, μπορεί και αξίζει να πάει μπροστά. Η πολιτική μας για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα θα δώσει λύση στο πρόβλημα της ακραίας φτώχιας που ακουμπάει ενάμιση εκατομμύριο Έλληνες.

Και τρίτη δέσμευση. Θα ενώσουμε ξανά τους Έλληνες. Η πρότασή μας δεν είναι μια κομματική διακήρυξη. Είναι ένα νέο εθνικό αφήγημα. Ένα νέο πατριωτικό όραμα να βγει η χώρα από την κρίση και να σταθεί ξανά δυνατή και περήφανη. Μετά από μια περίοδο έντασης και διχασμού είναι καιρός οι Έλληνες να θυμηθούμε ότι είμαστε όλοι παιδιά της ίδιας πατρίδας».

«Κάλεσμα» σε όσους δεν ψήφισαν ΝΔ

p1014610

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιώντας εκ νέου μία ρητορική που έχει καθιερώσει το τελευταίο διάστημα, έκανε κάλεσμα σε πολίτες που στις τελευταίες ή σε παλιότερες εκλογές δεν ψήφισαν ΝΔ.

«Ελάτε να ενώσουμε δυνάμεις. Δεν έχει καμιά σημασία τι ψηφίσατε στις τελευταίες εκλογές. Δεν με ενδιαφέρει τι ψηφίζατε τα προηγούμενα χρόνια. Οι διαχωριστικές γραμμές του χθες έχουν ξεθωριάσει. Σε αυτή την κατάσταση που έχει βρεθεί η χώρα μας, όλοι πρέπει να κάνουμε υπερβάσεις» κατέληξε.

 

p1014592p1014594
giogiakasgiogiakas1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

p1014575p1014599

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *