Πρεμιέρα στα σούπερ-μάρκετ για το Χαλλούμι της Δωδώνη

Share Button

Ποδαρικό με νέα προϊόντα ετοιμάζεται να κάνει στο 2017 η γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη εμπλουτίζοντας περαιτέρω το χαρτοφυλάκιό της.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία που μετράει 53 χρόνια ιστορία, λανσάρει στην ελληνική αγορά το Χαλλούμι Δωδώνη που ξεχωρίζει για το αυθεντικό άρωμα Κύπρου, την εξαιρετική ποιότητα και την ασύγκριτη γεύση του.

«Συνδυάζοντας άψογα την υψηλή τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία με την παράδοση της Κύπρου, το Χαλλούμι ΔΩΔΩΝΗ είναι ήδη διαθέσιμο σε όλα τα μεγάλα σούπερ μάρκετ της Ελλάδας και ανήκει στη σειρά των κυπριακών τυριών ΔΩΔΩΝΗ, τα οποία παράγονται αποκλειστικά στην Κύπρο, με βάση την παραδοσιακή κυπριακή συνταγή και μέθοδο, στο νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της εταιρείας στη Λεμεσό.

Πιστό στις αξίες του και με σεβασμό στην καταγωγή του, το κυπριακό Χαλλούμι ΔΩΔΩΝΗ διαθέτει ιδιαίτερο άρωμα και μία ξεχωριστή γεμάτη γεύση, που οφείλεται στο 100% αγελαδινό, πρόβειο και γίδινο κυπριακό γάλα, στον αυθεντικό τρόπο παραγωγής του και στις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και ελέγχου που εφαρμόζει για παραπάνω από μισό αιώνα η εταιρεία ΔΩΔΩΝΗ.

Το νέο τυρί ΔΩΔΩΝΗ με αυθεντική γεύση και άρωμα Κύπρου ήρθε να προστεθεί στην ήδη διευρυμένη οικογένεια τωνπροϊόντων της εταιρείας, στην οποία προσφάτως εντάχθηκε και το νέο ημίσκληρο πλήρες και light τυρί «ΤουΤοστ» ΔΩΔΩΝΗ, με μοναδική πλούσια γεύση, από 100% ελληνικό πρόβειο και αγελαδινό γάλα.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης δήλωσε: «Στη ΔΩΔΩΝΗ, στόχος μας είναι να διευρύνουμε διαρκώς το προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο και να το εμπλουτίζουμε με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και πλούσιας γεύσης, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των σύγχρονων Ελλήνων και διεθνών καταναλωτών.»

Πιστή στο όραμά της για παροχή των καλύτερων γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, το 2017 η ΔΩΔΩΝΗ θα συνεχίσει να εμπλουτίζει ακόμα πιο δυναμικά τις κατηγορίες των προϊόντων της, προσφέροντας περισσότερες επιλογές αγνών γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την υψηλή θρεπτική αξία και την αγνή τους γεύση, τη Γεύση του Καλού», καταλήγει  η εταιρεία.

ΠΗΓΗ: www.ypaithros.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *