Πρωτιά για το Α’Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας στο 1ο Φεστιβάλ Βιωματικών Δράσεων με θέμα: «Συνεργατική και Διαθεματική Προσέγγιση της Γνώσης»,

Share Button

Διακρίσεων και επιτυχιών συνέχεια για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας.

Το σχολείο κατέλαβε την 1η θέση στο 1ο Φεστιβάλ Βιωματικών Δράσεων με θέμα: «Συνεργατική και Διαθεματική Προσέγγιση της Γνώσης», που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο εμπορικό κέντρο THE MALL ATHENS στο Μαρούσι (σταθμός Νερατζιώτισσα) στο 4ο επίπεδο του εμπορικού κέντρου μέσα σε αίθουσα 1000 m2 περίπου.

Να υπενθυμίσουμε πως το Ά Δημοτικό έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους τελικούς αγώνες του 2ου πανελλήνιου διαγωνισμού F1 in schools για δημοτικά, που θα διενεργηθούν στις 6 Μαΐου 2017 και πάλι στο εμπορικό κέντρο Τhe Mall Athens 4ο επίπεδο.

 

1 response on Πρωτιά για το Α’Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας στο 1ο Φεστιβάλ Βιωματικών Δράσεων με θέμα: «Συνεργατική και Διαθεματική Προσέγγιση της Γνώσης»,

  1. Μπράβο και μόνο μπραβο!!Και στους δασκάλους και στα παιδιά που μέσα από αυτές τις αντίξοες συνθήκες που βιώνουν σε μια χώρα υπό διάλυση,καταφέρνουν και περνουν τέτοιες πρωτιές!!Εύχομαι πάντα τέτοια και καλυτερα!Συνεχίστε έτσι με αγάπη και πάθος για αυτό που τόσο καλά κάνετε!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *