Πρώτη ήττα για την Παραμυθιά στην Κέρκυρα-“Λύγισε” στο 69ο κόντρα στον Κρόνο Αργυράδων

Share Button

Ρεπορτάζ:corfusports.com

Με γκολ του Κερκυραίου Αλέξανδρου Μουζακίτη, η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη λύγισε την αντίσταση του Σουλίου και σημείωσε την πρώτη ever νίκη της στη Γ’ εθνική.

Επιτέλους νίκη! Μετά από τρεις αναμετρήσεις στις οποίες, ναι μεν, είχε καλή απόδοση, αλλά για διάφορους λόγους δεν είχε κατορθώσει να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης, τούτη τη φορά, ο Κρόνος Αργυράδων πέτυχε τον ιστορικό… σεφτέ!

Αφού, η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη, παρά τις πάμπολλες -για ακόμη μια φορά- απουσίες (Πετρόγιαννης, Πολυχρονάκης, Ανυφαντής, Μεσημέρης, Κοιλιάρας, Γκέκας), αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο για περίπου 70 λεπτά, υποχρέωσε το Σούλι Παραμυθιάς στην πρώτη του φετινή ήττα στον 3ο όμιλο, με 1-0.

Ήταν ένας αγώνας, στον οποίο, η κερκυραϊκή ομάδα μπήκε αποφασισμένη να σπάσει το… ρόδι, και μέχρι το “μαγικό” 69ο λεπτό, ήταν το απόλυτο “αφεντικό” του ματς.

Και λέμε, “μαγικό”, διότι σε εκείνο το σημείο, ο Αλέξανδρος Μουζακίτης υπέγραψε την πρώτη φετινή νίκη της ομάδας των Αργυράδων.

Κι ενώ, ως τότε, ο Κρόνος είχε δημιουργήσει αρκετές καλές στιγμές για να προηγηθεί στο σκορ, με κορυφαία, εκείνη του Σπαχίου, λίγα λεπτά πριν το τέρμα του Μουζακίτη.

Όταν, τότε, ο φορ των Πρωταθλητών Κέρκυρας δεν μπόρεσε να σκοράρει, από κοντά, με τον κίπερ των φιλοξενουμένων να είναι εξουδετερωμένος.

Πάντως, μετά το γκολ του, ο Κρόνος έδωσε μέτρα στην ομάδα της Παραμυθιάς, που έψαξε για την ισοφάριση, ωστόσο, στη μία και μοναδική της ευκαιρία στις καθυστερήσεις δεν μπόρεσε να κλέψει το βαθμό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο ο Νίκος Μπαΐλης, με βοηθούς τους Γρηγόρη Κέφη και Θανάση Ντομάρη, όλοι τους από την ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *