Πυρά του ΚΙΝ.ΑΛ. Θεσπρωτίας κατά του Μάριου Κάτση: “Η αυτογελοιοποίηση έχει τα όρια της”

Share Button

Σκληρή επίθεση στον βουλευτή Θεσπρωτίας Μάριο Κάτση εξαπολύει με ανακοίνωσή του το ΚΙΝ.ΑΛ. Θεσπρωτίας κάνοντας λόγο για “αυτογελοιοποίηση” και “σφιχταγκάλιασμα του ΣΥΡΙΖΑ με την συντήρηση”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο βουλευτής του νόμου Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης ανέλαβε φαίνεται( με συνέντευξη του στο κανάλι της Βουλής )να εξειδικεύσει την ‘ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ” του Πρωθυπουργού προς τις προοδευτικές δυνάμεις για συμπόρευση.

Βέβαια εκτός της εξόφθαλμης ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ του ίδιου του Πρωθυπουργού, που από μόνη της ακυρώνει την αγωνιώδη προσπάθεια του, για να το κάνεις αυτό προϋποθέτει βαθειά γνώση του χώρου και καλή ιδεολογική και πολιτική συγκρότηση.

Δυστυχώς για τον Βουλευτή τα αναμασήματα και οι “παπαγαλισμοί” των non paper τον εκθέτουν .Θέλει πολλή δουλεία και κόπο. Ατυχώς για αυτόν την ίδια μέρα που “παρέδιδε” μαθήματα προοδευτικότητας ο σύντροφος του και πρώην υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Δ.Τσότσης ανακοίνωνε την συμπόρευση του με τον ‘’αριστερό’’ και ‘’προοδευτικό’’ δήμαρχο ΦΙΛΙΑΤΩΝ νεοδημοκράτη (Καραμαλικός λένε) κ.Σ.Παππά.

Η “απεύθυνση” βρήκε ανταπόκριση άμεσα. Το σφιχταγκάλιασμα με την συντήρηση συνεχίζεται. Τι και αν έφυγε ο Καμμένος. Είναι για σας τεράστια πρόοδος. Όμως και η αυτογελοιοποίηση έχει τα όρια της . Λίγο φρένο σύντροφοι!!!!!!

Ν.Ε. ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *