“Σάρωσε” τα μετάλλια ο νεοσύστατος σύλλογος καράτε BLACK BELT Ηγουμενίτσας στο Κύπελλο Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων-40 μετάλλια, 21 χρυσά

Share Button

karate1Ο νεοσύστατος σύλλογος καράτε μας BLACK BELT Ηγουμενίτσας, με παρουσία τριών (3) μόλις ετών ως σύλλογος κατάφερε με την συμμετοχή 30 αθλητών να ανταγωνιστεί συλλόγους ενεργούς πάνω από 20 χρόνια και να αποσπάσει 40 μετάλλια εκ των οποίων 21 χρυσά, 13 ασημένια και 6 χάλκινα κατακτώντας την 3η θέση στην τελική κατάταξη των μεταλλίων του Κυπέλλου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων νήσων.

Τα αποτελέσματα αυτά φανερώνουν την σωστή και συστηματική δουλειά του συλλόγου.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την άψογη εμφάνιση τους τεχνικά και ηθικά,συγχαρητήρια στους γονείς τους που είναι δίπλα τους και στηρίζουν την προσπάθεια τους και στον Θεσπρωτό εκπαιδευτή Κυριάκο Στόλη που με επιμονή και υπομονή δουλεύει σκληρά μαζί τους.

Υποσχόμαστε ακόμα δυνατότερη συνέχεια.

karate

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *