“Σίφουνας” οι Αμαζόνες Θεσπρωτίας διέλυσαν με 7-2 την Δόξα Αμπελοκήπων στην Καστοριά-Προελαύνουν οι κοπέλες του Παναγιώτη Χατζηπέτρου

Share Button

Πέταγαν φωτιές οι Αμαζόνες Θεσπρωτίας στην Καστοριά. Οι κοπέλες του Παναγιώτη Χατζηπέτρου έκαναν υγιεινό περίπατο στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 7-2 την Δόξα Αμπελοκήπων στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’Εθνικής Γυναικών.

Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι οι οποίοι έμειναν ικανοποιημένοι από το πλούσιο θέαμα που πρόσφεραν οι δύο ομάδες, σημειώνοντας συνολικά 9 γκολ, ενώ είχαν δύο δοκάρια, καθώς και αρκετές ακόμη χαμένες ευκαιρίες.


Οι φιλοξενούμενες, σαφώς πιο έμπειρες, ήταν ανώτερες στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, επικρατώντας δίκαια της Δόξας η οποία παρά την ήττα της έδειξε αρκετά καλά στοιχεία με πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια για τις Αμαζόνες ήταν η Μπάσκα, η οποία σημείωσε 3 γκολ, είχε  1 δοκάρι, ενώ έχασε και αρκετές ακόμη ευκαιρίες.  Από την Δόξα σε πολύ καλή μέρα η τερματοφύλακας Κρανά που είχε αρκετές σωτήριες επεμβάσεις, ενώ ξεχώρισαν και οι Τζιάρα, Τάσιου, Μάρκου και Λιούλα.

Τα κορίτσια της Δόξας ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς, όταν στο 8’ από έξοχη πάσα της Μουρτσέκα έβγαλε σε πλεονεκτική θέση την ταλαντούχο Νικόλ Τζιάρα, η οποία από δύσκολη θέση με υποδειγματικό αριστερό πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0).
Λίγα λεπτά αργότερα (12’) η Μπάσκα με σουτ έφερε το ματς στα… ίσα (1-1), ενώ με τη συμπλήρωση του α’ ημιώρου, από πάσα της Δημητρίου στην Μπάσκα, η τελευταία από κοντά με πλασέ έβαλε τις ‘’Αμαζόνες’’ στη θέση της… οδηγού (1-2), σκορ με το οποίο έληξε το α’ ημίχρονο, ενώ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, αφού οι φιλοξενούμενες έχασαν 3 κλασικές ευκαιρίες με την Μπάσκα.

Στην επανάληψη ο επιθετικός ρυθμός των κοριτσιών από την Ηγουμενίτσα συνεχίστηκε και στο 51’ η Μπέλλου με πλασέ αφού πρώτα σημάδεψε το κάθετο δοκάρι στην επιστροφή της μπάλας με νέο πλασέ ‘’έγραψε’’ το 1-3, ενώ τρία λεπτά αργότερα (54’), τη.. σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε η Γιαννακούλη η οποία με πλασέ αύξησε τον δείκτη του σκορ στο 1-4.

Στη συνέχεια η Δόξα ισορρόπησε το ματς και στο 76’ κατάφερε να μειώσει σε 2-4, όταν από εκτέλεση κόρνερ της Τζιάρα η Μαρία Δρακάκη με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το 2-4. Στο 80’ η Μπάσκα με σουτ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι, ενώ στην εξέλιξη της φάσης η σέντρα που επιχείρησε στην καρδιά της άμυνας, η προωθημένη Γαστεράτου με αριστερό κοντινό πλασέ ‘’έγραψε’’ το 2-5, ενώ η ίδια στο 86’ με σουτ διεύρυνε τον δείκτη του σκορ στο 2-6.

Το τελικό 2-7 διαμόρφωσε δύο λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης η Μπάσκα.

Διαιτητές: Καττής, Λοθοξονίδης, Μπαλάκας (ΣΔ Φλώρινας)

 ‘’ΔΟΞΑ’’ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ : Κρανά, Πάντου Ε., Γκάνα, Τσιούκρα, Πάντου Κ. (46’ Σαββοπούλου), Μουρτσέκα (68’ Τζανοπούλου), Δρακάκη, Μάρκου, Λιούλια (46’ Γκόγκου), Τζιάρα, Τάσιου.

ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ : Στεφάνου, Γαστεράτου, Σερίφη, Γιαννακούλη (87’ Γώγου), Μούση, Μπέλλου, Δη-μητρίου (60’ Κίτσου), Ραδή

 

Πηγή ρεπορτάζ, φωτογραφιών και βίντεο: Σέντρα Καστοριάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *