Σειρά επαφών Κυρ. Μητσοτάκη με φορείς της περιοχής των Ιωαννίνων-Η….ατάκα του Αλέξανδρου Καχριμάνη προς τον πρόεδρο της ΝΔ

Share Button

p1014594Στην εκτίμηση ότι, αργά ή γρήγορα, η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να προσφύγει στις κάλπες προέβη το Σάββατο από τα Ιωάννινα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στην Ήπειρο.

«Η νέα κυβέρνηση θα γίνει πολύ πιο σύντομα από όσο κάποιοι νομίζουν και θα είναι ισχυρή για να βγάλει τη χώρα από την κρίση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε ακόμη τη βούληση της ΝΔ να ανοιχθεί στην κοινωνία, «μεταγγίζοντας» νέα πρόσωπα στο κόμμα, κάνοντας λόγο για «Εθνική Ελλάδος».

Κατά τη συνάντησή του με τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη και τους Δημάρχους της περιοχής, ο κ. Καχριμάνης είπε: «Κύριε πρόεδρε, το 70% των Ελλήνων συμφωνούμε σε όλα. Σάς δίνεται η ευκαιρία, να κάνετε την Εθνική Ελλάδος. Να ανοίξετε το κόμμα. Να δεχθείτε όλον αυτόν τον κόσμο».

Τη φράση του Περιφερειάρχη υιοθέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αυτή την Εθνική Ελλάδος να την εκφράσουμε με άνοιγμα σε νέα πρόσωπα, σε νέες ιδέες, ώστε η νέα κυβέρνηση να εκφράσει τη σιωπηρή κοινωνία σε όλα τα επίπεδα.

Ο περιφερειάρχης Ηπείρου δώρισε τον κ. Μητσοτάκη ένα βιβλίο για τον Ελληνισμό της Ρωσίας και την προσφορά του στο Έθνος, έκδοση της Περιφέρειας Ηπείρου με αφορμή το έτος Ελλάδας-Ρωσίας. Ακολούθησε ενημέρωση από τον Περιφερειάρχη για τα έργα υποδομών στην Ήπειρο και στις αναπτυξιακές προοπτικές του τόπου.

Το πρωί τον πρόεδρο της ΝΔ υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος υποδέχτηκε στα γραφεία της Μητροπόλεως. Ο Μητροπολίτης απευθυνόμενος στον αρχηγό της ΝΔ, είπε «είστε ένα ελπιδοφόρο πρόσωπο», ενώ προηγουμένως ανέφερε πως γνώριμοι από παλιά, από τον Άγιο Παντελεήμονα, από την εποχή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης βοηθούσε το ανθρωπιστικό έργο της ενορίας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *