Σπύρος Γκοτζιάς: Το ανερχόμενο αστέρι του Ελληνικού Tριάθλου από την Θεσπρωτία

Share Button

Ο Ηγουμενιτσιώτης από την πλευρά του πατέρα Σπύρος Γκοτζιάς ήταν ο μεγάλος νικητής στον αγώνα Τριάθλου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Ηγουμενίτσα.

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 15 Σεπτέμβρη του 1989. Μεγάλωσε στην Αθήνα και φοίτησε στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Ξεκίνησε την κολύμβηση σε ηλικία 3 ετών.

Η πρώτη του σημαντική διάκριση ήταν σε ηλικία 13 ετών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης που είχε διεξαχθεί στην Χίο. Από τότε οι διακρίσεις πολλές. Η σχέση με τη Θάλασσα συνεχόμενη και από το 2011 και μετά στη ζωή του μπήκε το τρίαθλο.

Πολύ γρήγορα φίλοι, ειδικοί και μη αντιλήφθηκαν ότι ο Σπύρος δεν ήταν περαστικός από το άθλημα. Με μεγάλη ταχύτητα στα πόδια, με πολλές ώρες προπόνηση και βελτίωση της τεχνικής, από νωρίς έγινε ένας αθλητής διακρίσεων. Και πλέον ο στόχος στους αγώνες που κατεβαίνει είναι μόνο το βάθρο.

Δείτε φέτος: 2η θέση στα 5000μ Μαραθώνιο Ναυπλίου (53-2017), 2η θέση στα 5000μ στο Lycabettus Run) (12-3-2017), 2η θέση στο Sprint Triathlon Transitionsports (9-4-2017), 2η θέση Spetsathlon Sprint Triathlon (7-52017), 1η θέση Psathathlon Sprint Triathlon (27-5-2017).

ΦΩΤΟ: O Σπύρος Γκοτζιάς με το νονό του Κώστα Βενέτη ο οποίος βαδίζει-με επιτυχία είναι αλήθεια-στα χνάρια του βαφτισιμιού του συμμετέχοντας στον αγώνα της Κυριακής αλλά και σε αγώνες τρεξίματος μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *