Αρχίζει σιγά-σιγά να διαμορφώνεται το παζλ των υποψήφιων βουλευτών για το ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας με τις ζυμώσεις και τις διεργασίες να εντείνονται μετά και τις τελευταίες ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.
Ο Σπύρος Μπότος και η Μαρία Σαμίου είναι οι δύο πρώτες υποψηφιότητες που έχουν “κλειδώσει” σύμφωνα με πληροφορίες του Θεσπρωτικού Παλμού.
Ο Φιλιατιώτης στην καταγωγή Σπύρος Μπότος είναι ένα ιστορικό στέλεχος της παράταξης και εργάζεται επί σειρά ετών ως προϊστάμενος της ΔΕΗ, ενώ η γιατρός (πνευμονολόγος) Μαρία Σαμίου διαθέτει αυτοδιοικητική εμπειρία καθώς υπήρξε Δημοτική Σύμβουλος Ηγουμενίτσα καθώς και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επί Δημαρχίας Γιώργου Κάτσινου.
Μάλιστα η κα Σαμίου πραγματοποίησε και την παρθενική της δημόσιο εμφάνιση στην παρουσίαση του βιβλίου του Ευάγγελου Βενιζέλου την Κυριακή το πρωί στα Γιάννενα.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και τα άλλα δύο ονόματα που θα συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο του Κινήματος.
Α