Σπύρος Ριζόπουλος: “Είμαστε τόσοι ώστε την Κυριακή να έχουμε μια καθαρή και αδιαφιλονίκητη πρωτιά”

Share Button

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος, επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου – Περήφανοι Ξανά» σήμερα Παρασκευή, με την ολοκλήρωση της προεκλογικής περιόδου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα ολοκληρώνεται η προεκλογική περίοδος. Για εμάς ήταν ένα ωραίο και διδακτικό ταξίδι, ένας μαραθώνιος που διήρκεσε 28 ολόκληρους μήνες.

Από την πρώτη στιγμή οι πολίτες της Ηπείρου μας αγκάλιασαν, μας εμψύχωσαν και μας ενέπνευσαν σε αυτό τον αγώνα για την αλλαγή. Για να διώξουμε, επιτέλους, την κλίκα των ξεπεσμένων που διοικεί επί περίπου τρεις δεκαετίες και έχει την ευθύνη για το γεγονός ότι η Ήπειρος είναι τελευταία στην ανάπτυξη και πρώτη στην ανεργία.

Οι Ορίζοντες Ηπείρου, μετά από δεκάδες κοινωνικές διαβουλεύσεις σε κάθε πόλη και χωριό, έχουν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που θα κάνει την Ήπειρο πρώτη στην ανάπτυξη και πρώτη στην εργασία.

Το «σχέδιο e», η προγραμματική μας διακήρυξη, το πρόγραμμα διακυβέρνησης της Ηπείρου την επόμενη τετραετία, είναι έτοιμο. Μπορεί να αρχίσει να εφαρμόζεται από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Στο ταξίδι μας συναντηθήκαμε και συζητήσαμε με εκατοντάδες πολίτες. Με ιδιαίτερη χαρά διαπιστώνουμε σήμερα ότι είμαστε πολλοί, είμαστε οι περισσότεροι.

Είμαστε τόσοι ώστε την Κυριακή 26η Μαΐου να έχουμε μια καθαρή και αδιαφιλονίκητη πρωτιά. Και την επόμενη Κυριακή, στις 2 Ιουνίου να διώξουμε το παλιό, το σκοτάδι και να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή που όταν ξεκινήσαμε φάνταζε αδιανόητη.

Οι πολίτες της Ηπείρου μας έχουν οπλίσει με δύναμη και κουράγιο για να τα αλλάξουμε όλα.

Σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς. Καλώ όλους τους πολίτες της Ηπείρου να προσέλθουν στην κάλπη και να εκφράσουν εκεί με την ψήφο τους αυτά που λένε καθημερινά μεταξύ τους.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *