Στα σκαριά προκήρυξη για 3 θέσεις στο Νοσοκομείο Φιλιατών-Βγήκε η προκήρυξη για 8 θέσεις στις κατασκηνώσεις Σαγιάδας-Για διαφάνεια μιλάει ο Μάριος Κάτσης

Share Button

nosokomeio filiatesΜε μήνυμά του που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης ενημερώνει για τις θέσεις εργασίας που ανοίγουν στον τομέα των κοινωνικών δομών Υγείας και Παιδείας “για να βοηθήσουμε τον νομό όσο καλύτερα μπορούμε”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

1. Αναμένεται να βγει προκήρυξη για 3 θέσεις στο Νοσοκομείο Φιλιατών 1 ΤΕ Νοσηλευτικής, 1 ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής και 1 ΠΕ Μηχανικών (Ηλεκτρολόγων). Αφορά κάλυψη κενών οργανικών θέσεων.

2. Βγήκε η προκήρυξη για 8 θέσεις ενός μήνα σε διάφορες ειδικότητες για να βοηθήσουν να ανοίξουν οι κατασκηνώσεις Σαγιάδας μετά από χρόνια.

https://diavgeia.gov.gr/…/7%CE%94%CE%A1%CE%A64653%CE%A0%CE%…

“Οι όροι μοριοδότησης και οι προϋποθέσεις συμμετοχής συνοδεύονται από τις προκηρύξεις και διασφαλίζουν την διαφάνεια!”, υποστηρίζει ο βουλευτής και συμπληρώνει: “Σε αντίθεση με αυτούς που έκλειναν και απαξίωναν δομές, εμείς τις στηρίζουμε έμπρακτα , σταθερά και μεθοδικά στα πλαίσια του δυνατού για να ανταπεξέλθουμε όσο καλύτερα στις δυσκολίες”.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *