Στην ομαδική έκθεση «Opdagelser 2017» στη Δανία η Θεσπρωτή εικαστικός Χριστίνα Τζάνη το Σάββατο

Share Button

Στην έκθεση «Opdagelser 2017» στη γκαλερί Heike Arndt DK Kettinge στη Δανία θα συμμετάσχει η Θεσπρωτή εικαστικός Χριστίνα Τζάνη.

Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 14 Οκτωβρίου στις 1:00 μ.μ. έως τις 5:00 μ.μ.

Albrecht Wild (DE) Amanda Karlsson (SE) Anna M. Kempe (DE) Christina Tzani (GR) Chloe Grove (GB) Elham Rahmati (IR) Jean-Baptiste Monnin (FR) Katalin Kortmann (HU) Lutz Hellmuth (DE) Raquel Algaba (ES)

Και πάλι φέτος, βρήκαμε νέους και συναρπαστικούς καλλιτέχνες στο Βερολίνο. Αυτό θα ανακαλύψουν οι επισκέπτες μας στο Kettinge. Για πολύ καιρό έχουμε συναντήσει καλλιτέχνες εξαιρετικής ποιότητας και ο φετινός μας στόχος είναι η προβολή τους.  Καλλιτέχνες όπως η αγγλίδα Chloe Grove, με τα καταπληκτικά σχέδια των μολυβιών της και ο Γάλλος Jean-Baptiste Monnin, που δημιουργέι κτίρια με αφηρημένα μοτίβα και η Raquel Algaba, που με ιδιαίτερη και υψηλά ποιοτική τεχνική αντιμετωπίζει παραλογισμούς. Ο γερμανός Lutz Hellmuth, ο οποίος με τα τερακότα και τα χάλκινα γλυπτά του μας δίνει την εντολή του για μια ταυτόχρονα σκληρή ευθραυστότητα.

Οι ελληνικές υδατογραφίες της Χριστίνα Τζάνη και η ονειρική πραγματικότητα της γερμανικής Άννας Μ. Κέμπε φιλοτεχνούν την έκθεση με έναν ευαίσθητο τρόπο. Η τρισδιάστατη εικόνα του γερμανού καλλιτέχνη Albrecht Wild και της ουγγρικής καταγωγής Katalin Kortmann προσκαλούν τον θεατή σε ένα δημιουργικό παιχνίδι. Τα σχέδια του Ιράν Elham Rahmati και η σουηδική ζωγραφική της Amanda Karlsson διερευνούν την ανθρώπινη ταυτότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *