Στον Αστέρα Παραποτάμου ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στην Θεσπρωτία. 2-1 στην παράταση τον Θύαμι Καστρίου στον τελικό του SUPER CUP-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Share Button

Στον Παραπόταμο κατέληξε ο πρώτος τίτλος της χρονιάς.

Η περσινή πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Θεσπρωτίας χρειάστηκε την ημίωρη παράταση για να κάμψει την σθεναρή αντίσταση του πολύ αξιόμαχου και περσινού Κυπελλούχου Θύαμι Καστρίου κερδίζοντας με 2-1 αρχίζοντας την χρονιά όπως ολοκλήρωσε και την προηγούμενη.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Σωτήρη Σωτηρίου. Στο 10ό λεπτό ο Ζήγος έπεσε άτσαλα πάνω στον Πανταζή με τον διαιτητή Τσιάκο να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Γιάννης Γκόλιας νίκησε από τα ένδεκα βήματα τον Κωνσταντάκο- παρά την προσπάθεια του πορτιέρο του Θύαμι που ακούμπησε την μπάλα και προσπάθησε να της αλλάξει πορεία- για να κάνει το 1-0.

Η απάντηση του Καστρίου ήταν άμεση. Στο 20ό λεπτό ο Πασχάλης επιχείρησε την σέντρα από τα δεξιά και ο Αναστασίου με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Με εμφανή τα σημάδια κόπωσης και στους 22 ποδοσφαιριστές εξαιτίας και της ζέστης που επικρατούσε χρειάστηκε μία στιγμή ολιγωρίας και αδράνειας της άμυνας του Καστρίου για να γείρει η πλάστιγγα υπέρ του Αστέρα. Συγκεκριμένα, στο 111ο λεπτό ο Αλέξης Γιάκης με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Κωνσταντάκο για να γράψει το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Θύαμις(Παππάς): Κωνσταντάκος, Βαγγελής (60΄Αθανασόπουλος), Νικολάου (114΄Λιόντος), Ζήγος, Ηλ.Μονάχος (68΄ Γκιούνος, 113΄Αργυρόπουλος), Αθανασίου, Αναστασίου, Κυβράνογλου, Αλ. Λάμπρου, Γόγολος, Πασχάλης

Αστέρας(Σωτηρίου): Βενέτης, Γιαννακός (90΄Γιάκης), Πανταζής, Σουλιώτης, Στ.Μητσέλος, Νάκος, Παπανδρέου, Γκόλιας (117′ Γκόγκος), Κάσο (79΄ Καλέσης), Μπάρκας, Μητσέλος Αλ.

Πριν την έναρξη του αγώνα, η ΕΠΣ Θεσπρωτίας βράβευσε τον 1ο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας Γιάννη Γκόλια και τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας Αλέκο Καρύδη.

Τον τελικό παρακολούθησαν από τις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου Ηγουμενίτσας μεταξύ άλλων ο βουλευτής Θεσπρωτίας της ΝΔ Βασίλης Γιόγιακας, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος και ο περιφερειακός σύμβουλος Αλκης Λάμπρου, καθώς και αρκετοί φίλοι του ποδοσφαίρου.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *