Στον συνδυασμό ΔΗΜ.Ο.Σ του Γιάννη Καραγιάννη ο Κωνσταντίνος Παππάς

Share Button

Την προσχώρηση του Κωνσταντίνου Παππά στον Συνδυασμό «ΔΗΜ.Ο.Σ – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας», ανακοινώνει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης.

Ο Κωνσταντίνος Παππάς είναι πτυχιούχος Ανθρωπιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών με μεταπτυχιακό στην Δημόσια Διοίκηση στο Πανεπιστήμιο Νεάπολης Πάφου.

Επαγγελματικά, σήμερα εργάζεται ως Προϊστάμενος του Τελωνίου Μαυροματίου και ως Παρατηρητής Διαιτησίας της Football League. Στο παρελθόν έχει διατελέσει στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών (στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου, στο Τελώνιο Ηγουμενίτσας και στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Ηπείρου).

Είναι εκλεγμένος στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Τελωνειακών Υπαλλήλων Ελλάδος, ενώ στο το παρελθόν έχει εκλεγεί ως μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Θεσπρωτίας και ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αχέροντα

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο Παππά στην ομάδα μας. Ο Κωνσταντίνος με πολυετή εμπειρία στην Δημόσια Διοίκηση και στον Αθλητισμό, θα βοηθήσει τα μέγιστα στην υλοποίηση των σχεδίων μας και των προγραμματικών θέσεων μας, τόσο σε θέματα Οικονομικής Διαχείρισης και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, όσο και σε θέματα Αθλητισμού. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Υπενθυμίζουμε πως μέχρι στιγμής, εκτός από τον Κωνσταντίνο Παππά, έχουμε ανακοινώσει τους εξής υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους:

Φώτη Δημητρίου, Παναγιώτη Ευαγγέλου, Βασιλική Διαμάντη, Χρήστο Αθανασίου, Βασίλη Καλόγηρο, Αθανασία Μήτση Γεωργίου, Φάνη Μπέλλο, Παναγιώτη Παππά, Ανδρέα Γκέγκα, Μαρία Ντρίτσου, Σοφία Γιάγκα, Θωμά Μπόλωση και Βασίλειο Τσουγκάρη

Τα ονόματα που θα αποτελέσουν τον Συνδυασμό «ΔΗΜ.Ο.Σ – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας» θα ανακοινώνονται όλο το επόμενο χρονικό διάστημα ενώ θα ακολουθήσει ειδική εκδήλωση παρουσίασης του Συνδυασμού.

Τους ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή τους στην ομάδα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *