Συλλήψεις 3 ατόμων σε Μαργαρίτι και Ηγουμενίτσα

Share Button

Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις ατόμων, για ποινικά αδικήματα και διωκτικά έγγραφα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

  • Χθες μετά τα μεσάνυχτα, στην Εθνική Οδό Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας στο ύψος του Μαργαριτίου Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο ημεδαποί, μία 35χρονη και ένας 21χρονος, διότι μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε η 35χρονη και στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός ο 21χρονος, διαπιστώθηκε ότι αυτοί μετέφεραν έναντι χρηματικής αμοιβής, προς το εσωτερικό της χώρας, δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 33 και 17 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
  • Σήμερα μετά τα μεσάνυχτα, στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 43χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης -9- μηνών, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *