Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας στην Έκθεση FOOD EXPO 2018

Share Button

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει ότι για μία ακόμη χρονιά συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση FOOD EXPO 2018, με δικό του περίπτερο, που διοργανώθηκε στην Αθήνα, το διάστημα 10-12/03/2018. Στην έκθεση συμμετέχουν εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που παράγουν, εισάγουν και εμπορεύονται προϊόντα Τροφίμων και Ποτών και είδη Τεχνολογίας Τροφίμων & Εξοπλισμού καταστημάτων.

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου φιλοξενήθηκαν κυρίως οι δράσεις του Συλλόγου Ιχθυοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας και που για μία ακόμη χρονιά συγκέντρωσε πολύ μεγάλο πλήθος επισκεπτών και πραγματοποίησε εξίσου μεγάλο αριθμό επιχειρηματικών συναντήσεων B2B με επιχειρήσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού δημιουργώντας βάσιμες ελπίδες για ακόμη μεγαλύτερη εξωστρέφεια του κλάδου σε νέες αγορές.

Παρόμοια θετικότατη παρουσία είχαν και οι Θεσπρωτικές επιχειρήσεις αρωματικών φυτών και βοτάνων των κ.κ. Μαρίας και Σοφίας Κομίνη.

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενεργώντας ανταποδοτικά προς όφελος των μελών του, άμεσα των συμμετεχόντων κι έμμεσα της επιχειρηματικής κοινότητας που προσπορίζεται τα οφέλη των εξωστρεφών επιτυχιών, εύχεται το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο θα αποτιμηθεί από την εξέλιξη του ενδιαφέροντος που εκδηλώθηκε, να δικαιώσει τις προσπάθειες των συμμετεχόντων και τις δικές μας, και οι επιχειρήσεις μας να μπορέσουν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις ευκαιρίες που δημιουργούμε προς όφελός τους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.