Συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Ηγουμενίτσας Γιάννη Γόγολου και υποψηφίων του συνδυασμού με τον Πατέρα Ελευθέριο Κωνσταντή

Share Button

Συνάντηση του Γιάννη Κ. Γόγολου και υποψηφίων του συνδυασμού «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» με τον Πατέρα Ελευθέριο και το μέλος της εκκλησιαστικής επιτροπής  Κώστα Κουλούρη προκειμένου να συζητηθούν, να καταγραφούν και να δρομολογηθούν  κοινές δράσεις για τη στήριξη συμπολιτών μας.

«Να αντιμετωπίσουμε από κοινού και πιο αποτελεσματικά την έλλειψη βασικών αγαθών σε οικογένειες  που ζουν δίπλα μας. Το σημαντικό είναι η στήριξη αυτών που έχουν ανάγκη και όχι ποιος φορέας προσφέρει αυτή τη στήριξη. Όταν γίνεται κάτι καλό δεν εξετάζουμε την προέλευση, αλλά το όφελος  των συνανθρώπων μας.  Η εκκλησία διαχρονικά έχει δείξει το δρόμο τις προσφοράς με χαρισματικούς κληρικούς που υπηρέτησαν τον  Θεό  και τους ανθρώπους. Η σύμπλευση Εκκλησίας και Δήμου  θα έχει σπουδαία αποτελέσματα… » δήλωσαν μετά τη δίωρη συνάντησή τους ο Πατήρ Ελευθέριος και ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γόγολος.

«Η διάθεση φαγητού, η παροχή  τροφίμων, ρούχων, ειδών καθαριότητας, προσωπικής υγιεινής, φαρμάκων και ιατρικών υπηρεσιών. Η συνεργασία με φορείς, συλλόγους επιστημόνων, εθελοντές  και ιδιώτες μπορεί να πολλαπλασιάσει το όφελος των δοκιμαζόμενων συμπολιτών  από την οικονομική κρίση…» συμπλήρωσε ο κ. Γόγολος

«Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το ενδιαφέρον  που πρώτη εκδηλώθηκε για τις  δράσεις της εκκλησίας ανθρώπων της αυτοδιοίκησης  και οι ιδέες στην κατεύθυνση της συνεργασίας που πρότεινε  ο κ. Γόγολος » σχολίασαν οι εκπρόσωποι της εκκλησίας.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *