Συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας Β.Νάκου με τον Προϊστάμενο του Κλάδου Οικονομικοτεχνικής Π. Ντζιοβάρα

Share Button

Συνάντηση με τον Προϊστάμενο του Κλάδου Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής/Α.Ε.Α., Υποστράτηγο κ. Ντζιοβάρα Παναγιώτη είχε σήμερα Τετάρτη 21-02-2018 ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας.
Στη συνάντηση που διεξήχθη στο Αρχηγείο, τέθηκε από τον Πρόεδρο της Ένωσης το θέμα των αποσπάσεων και οι προκαταβολές που αποδίδονται πλέον από την Υπηρεσία στους συναδέλφους προκειμένου αυτοί να μετακινηθούν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στα νησιά του Αιγαίου και στον Έβρο.
Μέχρι σήμερα οι συνάδελφοι πριν την αναχώρησή τους ελάμβαναν μία προκαταβολή ικανή ώστε να ανταπεξέλθουν στα έξοδα κατά τη διάρκεια της απόσπασής τους. Δυστυχώς πλέον και χωρίς υπαιτιότητα δικιά τους η προκαταβολή μειώθηκε αρκετά και πλέον η διαβίωση του συναδέλφου γίνεται αδύνατη.
Ο Στρατηγός αντιλήφθηκε άμεσα το δίκαιο αίτημα των συναδέλφων μας και δεσμεύθηκε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του έτσι ώστε ως το τέλος του μήνα να αποκατασταθεί η παγία της Δ/νσεως και να αποδίδονται στους συναδέλφους προκαταβολές τέτοιες που να διασφαλίζουν μια ομαλή διαβίωση κατά τη διάρκεια της απόσπασής τους.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γεν . ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.