Συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ηπείρου (Π.Ε.Σ.Η) στα Ιωάννινα

Share Button

Πραγματοποιήθηκε η 6η συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ηπείρου (ΠΕΣΗ) στα Ιωάννινα, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου “The Lake”.
Συμμετείχε το σύνολο των τακτικών του μελών κ.κ. Αλ. Πάσχος Πρόεδρος ΠΕΣΗ εκ του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, οι Α’, Β’ & Γ’ Αντιπρόεδροι κ.κ. Δ. Δημητρίου, Ι. Γκολομάζος και Ι. Μπούρης εκ των Επιμελητηρίων Ιωαννίνων, Άρτας και Πρεβέζης αντίστοιχα, και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Γρ. Γκίκας, Ι Μήτσης και Χ. Τσάτσας εκ των Επιμελητηρίων Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας αντίστοιχα.
Στην συνεδρίαση επίσης συμμετείχαν, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κος Αλ. Καχριμάνης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κος Τ. Αλμπάνης, ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κος Κ. Ζωνίδης και ο Γενικός Διευθυντής της κος Β. Τσουκανέλης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ιωαννιτών κος Φ. Βάβας, ο Δήμαρχος Ζίτσας κος Μ. Πλιάκος, ο Δήμαρχος Ζαγωρίου κος Γ. Σουκούβελος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ κος Γ. Τσουμάνης, και ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Δήμου Βόρειων Τζουμέρκων κος Ε. Γιωτόπουλος.
Την συνεδρίαση παρακολούθησαν μέλη Δ.Σ των Επιμελητηρίων Ηπείρου και οι Διευθυντές των Επιμελητηρίων Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων κ.κ. Π. Ζουμπούλης και Ι. Δασκαλόπουλος αντίστοιχα και ο εκπρόσωπος της ΟΣΥΕ κος Ε. Ντάφλος.
Τα θέματα που συζητήθηκαν είναι:
– Εκπροσώπηση στην Επιτροπή Διαβούλευσης Περιφέρειας Ηπείρου περιόδου 2019-2023.
– Εκπροσώπηση στο Συμβούλιο Υδάτων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτ. Μακεδονίας (για την Περιφέρεια Ηπείρου).
– Διαδικασίες και Τρόποι Συνεργασίας με την Περιφέρεια Ηπείρου.
– Διαδικασίες και Τρόποι Συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
– Διαδικασίες και Τρόποι Συνεργασίας με την Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου.
Η επόμενη συνεδρίαση του ΠΕΣΗ είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Δεκεμβρίου στην Άρτα.

Εκ της Διοικήσεως
Του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ηπείρου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *