Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί στην Ηγουμενίτσα

Share Button

Συνελήφθησαν, προχθές (01-03-2018) αργά το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, τέσσερις υπήκοοι Ιράκ, τρεις άνδρες, ένας 22χρονος και δύο 21χρονοι καθώς και μία 28χρονη γυναίκα, η οποία συνόδευε το ανήλικο παιδί της, κατηγορούμενοι για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, οι παραπάνω αλλοδαποί κατείχαν και επέδειξαν κλεμμένα διαβατήρια Νορβηγικών αρχών και κλεμμένες ταυτότητες Ιταλίας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τέσσερις αλλοδαποί, είχαν προμηθευτεί τα παραπάνω ταξιδιωτικά έγγραφα από περιοχή της Αττικής, έναντι του συνολικού χρηματικού ποσού των (12.000) ευρώ, προκειμένου να ταξιδεύσουν λάθρα στο εξωτερικό, μέσω του Νέου Λιμένα Ηγουμενίτσας.

Τα κλεμμένα ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Συνελήφθησαν, προχθές (01-03-2018) αργά το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, τέσσερις υπήκοοι Ιράκ, τρεις άνδρες, ένας 22χρονος και δύο 21χρονοι καθώς και μία 28χρονη γυναίκα, η οποία συνόδευε το ανήλικο παιδί της, κατηγορούμενοι για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και αποδοχ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *