Το Κέντρο Πρόληψης “ΑΡΙΑΔΝΗ” συμμετέχει στο 10ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Οικογενειακής Θεραπείας

Share Button

Το Κέντρο Πρόληψης ΑΡΙΑΔΝΗ με χαρά ανακοινώνει την συμμετοχή του στο 10ο Πανευρωπαικό Συνέδριο Οικογενειακής Θεραπείας που θα πραγματοποιηθεί στην Νάπολη στις 11-14 Σεπτεμβρίου 2019.

Το Κέντρο Πρόληψης συμμετέχει στο συνέδριο με εισήγηση με θέμα: «Γονεικότητα και αυτοφροντίδα: αναπτυσσόμενα πλαίσια και αναδυόμενα νοήματα». Εισηγήτρια είναι η κυρία Κωνσταντίνα Ζιάγκου, ψυχολόγος και επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης. Η εισήγηση εστιάζει στις παρεμβάσεις που έγιναν σε γονείς παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας με στόχο την ενδυνάμωση και ανάπτυξη της ανθεκτικότητάς τους στο πλαίσιο μιας πολυδιάστατης κρίσης, οικονομικής και κοινωνικής που βιώνει η ελληνική οικογένεια σήμερα.

Παράλληλα η συμμετοχή στο συνέδριο επισφραγίζει την εικοσάχρονη πορεία του Κέντρου Πρόληψης στην τοπική κοινότητα, η οποία αγκαλιάζει και συμμετέχει ενεργά στις πλούσιες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν αυτή την εικοσαετία.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς που ενέπνευσαν για την εισήγηση που θα παρουσιαστεί στην διεθνή κοινότητα και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου για την αδιάκοπη στήριξη που παρέχει.
Με εκτίμηση

Κων/να Ζιάγκου
Ψυχολόγος -Επιστημονικά Υπεύθυνη Κ.Π.ΑΡΙΑΔΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *