Το μήνυμα του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας Γιάννη Γόγολου

Share Button

Εύχομαι στη νέα δημοτική αρχή του Δήμου Ηγουμενίτσας , μια καλή και αποτελεσματική θητεία, στην υπηρεσία των δημοτών.
Ευελπιστώ μέσα στα επόμενα 4 χρόνια να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της και να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες και υποδομές, ώστε να αναδειχθεί περαιτέρω το τουριστικό προϊον της περιοχής μας.
Τόσον εγώ όσο και οι αξιόλογοι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης μου, οφείλουμε να ασκήσουμε τα καθήκοντα μας από τη θέση της αντιπολίτευσης που μας κατέταξαν με την ψήφο οι συνδημότες μας.
Με ιδιαίτερη ευθύνη έναντι των 5000 μονίμων κάτοικων του δήμου μας, οφείλουμε το διάλογο, τον έλεγχο, την κριτική και τις προτάσεις μας, όπου αυτό απαιτείται.
Άλλωστε από την εικοσαετή θητεία μου στο δήμο μας, γνωρίζω ότι μια υπεύθυνη αντιπολίτευση, δημιουργεί τις συνθήκες μιας αποτελεσματικότερης διοίκησης του Δήμου, εάν η ίδια φυσικά το επιθυμεί.

Εύχομαι στη Δημοτική Αρχή στο σύνολό της μια Καλή και αποτελεσματική θητεία με υγεία και συνεχή προσπάθεια για το καλλίτερο.

Καλή επιτυχία στο έργο σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *