Φιλική ήττα του Θεσπρωτού με 3-1 στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ-Σκόραρε στο ανεπίσημο ντεμπούτο του ο Αργεντινός Ραμίρεζ

Share Button

Σε ένα χορταστικό φιλικό με αρκετές φάσεις, ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβλήθηκε άνετα του Θεσπρωτού στο «Ζωσιμάδες» με σκορ 3-1.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου ήταν καταιγιστικός, και προηγήθηκε στο 22o, όταν μετά από φάουλ του Πίτου Γκαρσία που βρήκε το δοκάρι, ο Σιόντης από κοντά με προβολή, άνοιξε το σκορ.
Το 2-0 σημείωσε ο Παμλίδης ο οποίος έκλεψε την μπάλα από τον τερματοφύλακα Κωνσταντάκο, και σκόραρε στο 25ο.
To 3-0 έγραψε στο 44ο και πάλι ο Παμλίδης σε θέση τετ-α-τετ μετά από πάσα του Αποστολόπουλου.
Στην επανάληψη ο ΠΑΣ μπορεί να κατέβασε ταχύτητα, αλλά είχε και πάλι αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Όμως ο Θεσπρωτός έφτασε στα δίχτυα και τη μείωση του σκορ.
Το 3-1 για την ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα, σημείωσε στο 62ο με κοντινή προβολή ο Ραμίρεζ σε μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες που είχε στον αγώνα στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα με το πλατανόφυλλο.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Γιαννίκογλου, Σιόντης, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Κάστρο, Πίτου Γκαρσία, Μπουκουβάλας, Νικολιάς, Παμλίδης, Ξύδας, Ζιουλής.
Έπαιξαν και οι: Περιστερίδης, Παντελάκης, Κρίζμαν, Λεό, Νάουμετς, Καρτάλης, Ράντοβατς, Οικονομόπουλος, Ζώγκος, Πανουργιάς, Πήλιος.
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κωνσταντάκος, Κωνσταντίνου Ευαγ., Πανταζής, Νόνης, Σταυρίδης, Χατζηβασιλάκης, Ευθυμίου, Μπίκας, Κωνσταντίνου Β., Γώγος, Κόλλας.
Έπαιξαν και οι: Μάουρο, Κρίστιαν, Κινάλης, Ντοματάς, Γκέκας, Ντόνης, Κωνσταντακόπουλος Ν., Κατσέλης, Λώλος, Καρβούνης, Δημητρούλιας, Χριστογιάννης, Φατίγκα.

ΠΗΓΗ: www.sportsioannina.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *