Ύστατη προσπάθεια να αρθεί το αδιέξοδο στον Θεσπρωτό και να αποφευχθεί το πρωτοδικείο

Share Button

thomazosΈντονες είναι οι διεργασίες και οι ζυμώσεις στον Θεσπρωτό τις τελευταίες ώρες σε μια απέλπιδα και ύστατη προσπάθεια να αρθεί το αδιέξοδο και να αποφευχθεί το Πρωτοδικείο.

Ο πρώην πρόεδρος Λάκης Παπανικολάου παρά την πρόσφατη εκπεφρασμένη του επιθυμία να μην ασχοληθεί με την ομάδα, φαίνεται να αλλάζει γνώμη και βγήκε μπροστά βλέποντας το αδιέξοδο και το τέλμα που δημιουργείται. Με προσωπικές ενέργειες και πρωτοβουλίες βρίσκεται από το πρωί με το… ακουστικό στο χέρι έχοντας τηλεφωνικές επικοινωνίες με πιθανούς ενδιαφερόμενους προκειμένου να αναμειχθούν στα διοικητικά της ομάδας.

Ο κ. Παπανικολάου  συνομίλησε και με τον απερχόμενο πρόεδρο Σάββα Θωμάζο ο οποίος μπορεί μεν να εμμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει από την προεδρία, ωστόσο έχει αφήσει ορθάνοικτη την πόρτα της επιστροφής αρκεί να βρεθούν και άλλοι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι θα είναι διατεθειμένοι να συνεισφέρουν οικονομικά.

Ο κ.Θωμάζος είδε με καλό μάτι την πρωτοβουλία του κ.Παπανικολάου και πλέον αμφότεροι προσπαθούν να βάλουν και άλλους συμπαίκτες στο…. κόλπο ευελπιστώντας σε ανταπόκριση.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *