Άδικη ήττα για το Σούλι, 1-0 από τον Τηλυκράτη-Μαγική εικόνα το σκορ-Πολλές χαμένες ευκαιρίες οι “πράσινοι”

Share Button

Στην ποδοσφαιρική ιστορία έχει καταγραφεί η ρήση του Ίβιτσα Όσιμ που το 1993 είχε χαρακτηρίσει την μπάλα «πόρνη» μετά από έναν αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή.

Την ρήση αυτή θυμήθηκαν όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση Σούλι Παραμυθιάς-Τηλυκράτης για το πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής.

Οι πληγωμένοι και “λαβωμένοι” πράσινοι έπαιξαν σαν την γάτα με το ποντίκι την ομάδα της Λευκάδας, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες αλλά πλήρωσαν την δυστοκία στην τελική προσπάθεια πέφτοντας θύμα του άγραφου νόμου του ποδοσφαίρου.

Ακόμη και η ισοπαλία θα ήταν άδικο αποτέλεσμα, αλλά όπως συνήθως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, ο υποδεέστερος και ακίνδυνος στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού Τηλυκράτης “δραπέτευσε” με το τρίποντο από το γήπεδο των 49 Προκρίτων με πανέμορφο γκολ του Καταγή στο 81ο λεπτό ο οποίος χάρισε στην ομάδα του μια ανέλπιστη νίκη με την οποία φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι Ντόκος, Κύργιος και Γεωργάκης απείλησαν την εστία του Συνοδινού σε τρεις περιπτώσεις στο α’ημίχρονο.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ήταν “καταιγιστικοί” σπαταλώντας πολλές και σημαντικές ευκαιρίες. Ο Παρχαρίδης στο 51ο λεπτό σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 57ο λεπτό οι Ντόκος και Παρχαρίδης αστόχησαν από κοντά. Το Σούλι άγγιξε το πολυπόθητο γκολ στο 79ο λεπτό αλλά ο Παρχαρίδης δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα στην ανυπεράσπιστη εστία του Συνοδινού ο οποίος επιχείρησε άστοχη έξοδο.

Οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι ήταν εντελώς ακίνδυνοι στο ίδιο διάστημα και απλώς κρατούσαν με νύχια και με δόντια το μηδέν, απείλησαν για πρώτη φορά στο 80ό λεπτό με τον Γεωργούση ο οποίος νικήθηκε από τον Βλάχο σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ. Ωστόσο, ένα λεπτό αργότερα “τιμώρησαν” τους γηπεδούχους για την αστοχία τους. Ο Καταγής με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ νίκησε τον ανήμπορο να αντιδράσει Βλάχο κάνοντας το 1-0.

Ο… μοιραίος Παρχαρίδης είχε νέα καλή ευκαιρία στο 88΄να δώσει τουλάχιστον τον βαθμό στην ομάδα του.

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *