Ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του με το ΚΙΝ.ΑΛ. ο Σπύρος Μπότος

Share Button

Την υποψηφιότητά του για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με το Κίνημα Αλλαγής ανακοίνωσε ο Σπύρος Μποτος. Ο Σπύρος Μποτος είναι Διευθυντής της ΔΕΔΔΗΕ Θεσπρωτίας και Δημοτικός Σύμβουλος Φιλιατών. Στο παρελθόν έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών, Αντινομάρχης Θεσπρωτίας, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλιατών  ενώ το 2010 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος  για την περιφέρεια Ηπείρου.

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, αναφέρει τα εξής :

«Με υψηλή συναίσθηση ευθύνης έχω την χαρά και την τιμή να ανακοινώσω ότι θα είμαι υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Η Ελλάδα,  τα τελευταία χρόνια,   βιώνει  τη σκληρή πραγματικότητα μιας άλλης εποχής.           Ο  ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που μετέτρεψε την «ελπίδα» σε οργή και το νέο προσωπείο της «Δεξιάς» δεν πείθουν .

Το Κίνημα Αλλαγής που εκφράζει τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη, που υπηρετώ με συνέπεια εδώ και δεκαετίες, είναι η μόνη αξιόπιστη πρόταση για  μία ισχυρή Κεντροαριστερά με σαφή στρατηγική και νέους εθνικούς στόχους.

Έχω αποδείξει, μέσω της  συμμέτοχης μου  στα κοινά, πως δε διστάζω  να  αγωνιστώ για τη γνώμη μου και τις αρχές μου .  Δεσμεύομαι ότι και σε αυτό τον αγώνα, θα είμαι ο Σπύρος Μπότος που όλοι γνωρίζεται.

Σας καλώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου και από κοινού να δώσουμε τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για τη Θεσπρωτία , για ένα καλύτερο αύριο για τη Ελλάδα.

Με εκτίμηση

Σπύρος Μπότος

Υποψήφιος Βουλευτής ΚΙΝ.ΑΛ. Ν. Θεσπρωτίας»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *