Απάντηση του ΟΛΗΓ σε δημοσίευμα περί αρμοδιοτήτων επί της Χερσαίας Ζώνης

Share Button

Με αφορμή Δελτία Τύπου που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες και προς ενημέρωση του κοινού, σας παραθέτουμε τα ακόλουθα :

Σε σχέση με τον ευπρεπισμό, την καθαριότητα, την αποκομιδή απορριμμάτων και την κοπή χόρτων στην περιοχή του Δρεπάνου σας ενημερώνουμε ότι έχει καθαριστεί ήδη μεγάλο τμήμα και η μέριμνα θα είναι τακτική, με επιπλέον ενίσχυση σε εξοπλισμό για το επόμενο της θερινής περιόδου, όπως πραγματοποιήθηκε εξάλλου και κατά τα προηγούμενα έτη. Προσπάθειες και δράσεις οι οποίες απέδωσαν, προσφέροντας το προνόμιο απόκτησης «Γαλάζιας σημαίας» για την παραλία του Δρεπάνου.

Σε ότι αφορά τις διαδικασίες Ναυαγοσωστικής κάλυψης  σας ενημερώνουμε ότι: (1) με την με αριθμ. 2769/11-04-2019  διακήρυξη περί «Ναυαγοσωστική κάλυψη πολυσύχναστων παραλιών αρμοδιότητας Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε.» ξεκίνησαν οι διαδικασίες, ο εν λόγω διαγωνισμός κηρύχτηκε  άγονος λόγω μη υποβολής κανενός φακέλου προσφοράς. (2) Μετά την με αριθμ. 3840/22-05-2019 επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού ανακηρύχτηκε προσωρινός ανάδοχος κατόπιν και της με αριθμ. 77/2019 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου μετά και την οριστική κατακύρωση, με συμβατικό ποσό 50.050,00€ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ,  ο ανάδοχος θα εγκατασταθεί άμεσα με την υπογραφή της σύμβασης.

Η εικόνα της παραλίας του Δρεπάνου είναι υπόθεση όλων μας και όπως και τα προηγούμενα χρόνια η συλλογική προσπάθεια κατάφερε να διατηρήσει την εικόνα της παραλίας σε ένα καλό επίπεδο, έτσι θα συνεχίσουμε και φέτος.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *