Από την Κέρκυρα στην Εθνική παίδων ο Ηγουμενιτσιώτης Αλέξανδρος Τσάνης

Share Button

tsanisΠρόσκληση στην εθνική ομάδα παίδων έλαβε  ο Αλέξανδρος Τσάνης της Κέρκυρας. Ο νεαρός άσος της ομάδα του Βαγγέλη Καρπατσέλη, καλοκαιρινό απόκτημα απ’ την Ηγουμενίτσα, κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Βασίλη Γεωργόπουλο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα U17 (παίκτης γεν. 2001) για σειρά προπονήσεων, που θα πραγματοποιηθούν το αμέσως προσεχές διάστημα (21-23/11) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά, στην Αθήνα. Ο ένας απ’ τους μόλις 6 παίκτες επαρχιακών ομάδων που κλήθηκαν στην 23άδα!

Γεννημένος στις 13/6/2001, με σκούφια απ’ την Ηγουμενίτσα, ο Τσάνης κόπιασε στην Κέρκυρα, κατά προσωπική επιλογή του κόουτς Καρπατσέλη, το περασμένο καλοκαίρι, προερχόμενος απ’ τη Νέα Σελεύκεια (συμπαίκτης, παρεμπιπτόντως, με τον εξίσου ταλαντούχο αδελφό του, τον Νικήτα, στέλεχος της ομάδας Νέων των Φαιάκων).

Στους Κιτρινόμαυρους της ΑΕΝΣ, παρά το νεαρό της ηλικίας του, κατάφερε να καταθέσει υψηλά διαπιστευτήρια, κερδίζοντας, όχι μόνο μια θέση βασικού στη Μικτή Παίδων της ΕΠΣ Θεσπρωτίας στην αφάση του Προεπιλογής, αλλά και την κλήση του στην Περιφερειακή Μικτήτης ΒΔ Ελλάδος! Φθάνοντας, μάλιστα, ως τους «8» του θεσμού, υπό τις οδηγίες του «δικού μας», Κώστα Μάμαλου.

Για την κλήση εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση η Κέρκυρα:

«Ο προπονητής της Εθνικής  U17 Βασίλης Γεωργόπουλος ανακοίνωσε τα ονόματα που θα συμμετέχουν στις προπονήσεις της Εθνικής Παίδων στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά όπου μεταξύ άλλων κλήθηκε και ο «δικός μας» Αλέξανδρος Τσάνης που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ-δεξί χαφ στην Κ17 της Κέρκυρας. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και να κατακτήσει τους στόχους του».

ΠΗΓΗ: www.corfusports.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *