Γ’ΕΘΝΙΚΗ: Μαχητική ψυχή το Σούλι, 1-1 με τον Ναυπακτιακό Αστέρα στην Παραμυθιά

Share Button

Δείχνοντας χαρακτήρα όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ και παίζοντας με περίσσιο πάθος και ψυχή σε ένα παιχνίδι ιστορικής σημασίας (το πρώτο εντός έδρας στην Γ’Εθνική), το λαβωμένο Σούλι Παραμυθιάς αναδείχθηκε ισόπαλο με σκορ 1-1 κόντρα στον φιλόδοξο Ναυπακτιακό Αστέρα στο κατάμεστο γήπεδο “49 Προκρίτων”.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό που επιφύλαξε τις περισσότερες συγκινήσεις καθώς στο διάστημα αυτό σημειώθηκαν και τα δύο τέρματα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 33ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Κωστή ύστερα από αδράνεια και ολιγωρία της άμυνας του Σουλίου.

Οι “πράσινοι” της Παραμυθιάς που αγωνίστηκαν χωρίς πέντε βασικότατα στελέχη εξαιτίας προβλημάτων τραυματισμού δεν πτοήθηκαν και είχαν γρήγορη απάντηση.

Στο 39ο λεπτό ο Τσουμάνης ανατράπηκε από τον Κοκώνη με τον Ηπειρώτη ρέφερι Πάνο να καταλογίζει την παράβαση. Ο Παρχαρίδης ανέλαβε την εκτέλεση και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-1 με τον σέντερ φορ των “πρασίνων” να φθάνει αισίως τα τρία γκολ στο φετινό πρωτάθλημα (είχαν προηγηθεί τα δύο της πρεμιέρας στα Γρεβενά).

Διαιτητής ο κ. Πάνου με βοηθούς τον κ. Σκορδίλη και τον κ. Μιχαλά.

Σούλι Παραμυθιάς: (Βέρμπης): Bλάχος,Μουσκάι (15’λ.τ.Κωστάκης),Μπέλος,Διαμάντης, Μαλάτος, Κύργιος,Μπουκουβάλας, Γεωργάκης, Νούγιας (90′ Κώτσιας),Τσουμάνης,Παρχαρίδης.

Ναυπακτιακός:(Σκούνας): Μανιάτης,Καζανάς(58’Καραγιάννης), Χριστόπουλος, Κοκκώνης, Θεοχάρης, Κυριαζόπουλος, Λαγός, Γιαννόπουλος Π.(84’Γιαννόπουλος Π.Β.),Γραμματικόπουλος(72′ Γκασούκας), Σαμπανέι(61′ Φαμπίνιο),Κωστής.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *