Γ.Γόγολος: “Ο προϋπολογισμός που κατατέθηκε είναι ο τελευταίος της παρούσης Δημοτικής Αρχής”

Share Button

Ο προϋπολογισμός που κατατέθηκε 19 Δεκεμβρίου 2018 είναι ο πέμπτος και ουσιαστικά ο τελευταίος της παρούσης Δημοτικής Αρχής.
Δεν θα αναλύσω τους κωδικούς και τις αντίστοιχες εγγραφές. Δεν έχει πια κανένα νόημα. Οι δημότες του Δήμου Ηγουμενίτσας, από την Κορύτιανη έως τους Σπαθαραίους και από τη Δριμίτσα έως την πόλη της Ηγουμενίτσας, δεν τους ενδιαφέρουν πλέον οι εγγραφές, οι αποκλίσεις, οι τροποποιήσεις και τα ποσοστά υλοποίησης των κωδικών του αποχαιρετιστήριου Προϋπολογισμού.
Έχουν καταλάβει από τον πρώτο χρόνο, χωρίς να αλλάξει τίποτε και στους επομένους, ότι απουσιάζει ο στόχος και η κατεύθυνση από μια Δημοτική Αρχή χωρίς όραμα.
Αναφέρω μόνο, πως η απορροφητικότητα πόρων από προγράμματα, όπως και τα προηγούμενα χρόνια αντιστοιχούν σε ένα πολύ μικρό ποσοστό των Εσόδων του Δήμου. Συνεχίζεται η διαχείριση του τελευταίου χρόνου εξουσίας στο Δήμο Ηγουμενίτσας από μια Δημοτική Αρχή χωρίς στρατηγικές ανασυγκρότησης και σχεδιασμό που θα ανταποκρίνεται στις πραγματικές δυνατότητες και ανάγκες ενός σύγχρονου Δήμου.
Η σημερινή Δημοτική Αρχή, είχε την ανοχή των πολιτών, είχε τα εργαλεία, είχε και τον μεγαλύτερο χρόνο θητείας. Ο προϋπολογισμός του 2019 αποτελεί πλέον την τελευταία «άσκηση επί χάρτου». Μία μέθοδο επίλυσης των προβλημάτων που υιοθέτησε σε όλη της τη θητεία. Και απέτυχε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *