Δήλωση του Γραμματέα της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ ΣΤ. Ξεκαλάκη για τις εκλογές των Νομαρχιακών και Δημοτικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή

Share Button

PASOKΤην προσεχή Κυριακή 26/06, από τις 09:00 έως τις 19:00, όλοι οι προοδευτικοί Έλληνες πολίτες, τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα, θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τους εκπροσώπους τους στα αποκεντρωμένα όργανα του Κινήματος σε νομαρχιακό και δημοτικό επίπεδο.

Τα όργανα αυτά, διαχρονικά, αποτέλεσαν τη ραχοκοκαλιά του ΠΑΣΟΚ, τη “βιτρίνα” του στις τοπικές κοινωνίες, τον “πομπό” γνωστοποίησης των πολιτικών του θέσεων και τον “δέκτη” αντίληψης των αιτημάτων, των αναγκών και της αγωνίας των πολιτών.

Αποτέλεσαν κυψέλες παραγωγής πολιτικής και μεταλαμπάδευσης του σοσιαλιστικού ιδεώδους και των αρχών της 3ης του Σεπτέμβρη στα πλατιά κοινωνικά στρώματα.

Σήμερα, στην προσπάθεια που γίνεται για την ανασυγκρότηση του πολιτικού μας χώρου και την επανένωσή του σε μια ενιαία παραταξιακή έκφραση, τα όργανα που θα εκλεγούν θα αποτελέσουν την προμετωπίδα μας για την ανασύσταση του χώρου από τα κάτω, με όρους κοινωνικούς, ιδεολογικούς, αξιακούς.

Με συλλογική αντίληψη και σεβασμό στις διαδικασίες, αυτήν την Κυριακή παίρνουμε όλοι την υπόθεση της ανασυγκρότησης της Παράταξης στα χέρια μας.

Δίνουμε το παρόν, για να διαμορφώσουμε το μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *