Δήμος Ηγουμενίτσας: Διαγωνισμός ζωγραφικής και φωτογραφίας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Share Button

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας Δήμου Ηγουμενίτσας στην οποία ο Δήμος Ηγουμενίτσας συμμετείχε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2017, πραγματοποιήθηκαν δράσεις που περιελάμβαναν μεταξύ άλλων διαγωνισμό ζωγραφικής και φωτογραφίας.

Ο διαγωνισμός ζωγραφικής αφορούσε ζωγραφιές μαθητών Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας με θέμα: «Ποδήλατο και βάδισμα στη πόλη: οφέλη για μένα και για όλους μας!».

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας αφορούσε «Εικόνες της πόλης που εμπεριέχουν το ποδήλατο και τον πεζό. Προωθούν ήπιες μορφές μετακίνησης. Διακωμωδούν ή επιβραβεύουν καθημερινές πρακτικές και ενέργειες. ”Αστείες” ή ”σοβαρές” φωτογραφίες. Καλές πρακτικές ή κακές πρακτικές.» και αναρτήθηκαν στη σελίδα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας Ηγουμενίτσας στο Facebook.

Κατόπιν κλήρωσης, δύο συμμετοχές από το διαγωνισμό ζωγραφικής και μία συμμετοχή από το διαγωνισμό φωτογραφίας, κέρδισαν από ένα ποδήλατο.

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας προσέφερε δύο ποδήλατα 24 ιντσών και το κατάστημα ποδηλάτων ProBike προσέφερε ένα ποδήλατο 26 ιντσών.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου από τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, τον Α’ Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κ. Ελευθέριος Κώστας και τον εκπρόσωπο του ProBike κ. Πέτρο Ζύλη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *