Διπλή εκπροσώπηση από την Θεσπρωτία στον 13ο Χειμωνιάτικο Ενιπέα 2018 (+ΦΩΤΟ)

Share Button

Αρωμα Θεσπρωτίας είχε ο ορεινός αγώνας δρόμου “13ος Χειμωνιάτικος Ενιπέας 2018” που πραγματοποιήθηκε την “Κυριακή.

Ο έμπειρος και μπαρουτοκαπνισμένος σε ορεινούς αγώνες Παραμυθιώτης Μιχάλης Αναστασόπουλος έσπασε το φράγμα των 3 ωρών πετυχαίνοντας επίδοση 02:59:03.

Eξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Ηγουμενιτσιώτης Σταύρος Ιωαννίδης ο οποίος σημείωσε χρόνο 03:03:14.

“Άλλη μία εμπειρία για μένα το να διασχίσω τρέχοντας το ομορφότερο φαράγγι της χώρας μας στους πρόποδες του Ολύμπου. Τελευταίος αγώνας της χρονιάς. Καλή ξεκούραση σε όλους που συμμετείχαν και ραντεβού την νέα χρονιά για νέες περιπέτειες”, τόνισε ο Ιωαννίδης με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Σταύρος Λ. Ιωαννίδης, στέκεται, δέντρο, φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η διαδρομή του αγώνα εκτεινόταν σε 22,5 χιλιόμετρα εκ των οποίων τα 19 σε μονοπάτια, με θετική υψομετρική διαφορά 1650 μέτρα.

Η διαδρομή του αγώνα είχε ως εκκίνηση και τερματισμό στο ανοιχτό θεατράκι στο πάρκο Λιτοχώρου. Το ελάχιστο υψόμετρο της διαδρομής ήταν 235 μέτρα και το μέγιστο 1.041. Το μεγαλύτερο τμήμα της διαδρομής (85%) αποτελείται από μονοπάτια, ενώ το υπόλοιπο μοιράζεται σε τσιμεντόδρομο και άσφαλτο. Από την 9η διοργάνωση καθιερώθηκε επίσημα ως διαδρομή του αγώνα η «αριστερόστροφη» διαδρομή: Πάρκο Λιτοχώρου – Μύλοι – Άγιοι Απόστολοι – Γκόλνα – Καστάνα – Άγιο Σπήλαιο – Μοναστήρι – Ζηλνιά – Μύλοι – Πάρκο Λιτόχωρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *