Εγνατία Οδός: Ο κακός παραχωρησιούχος είναι ….ο καλός εργολάβος

Share Button

Πως γίνεται να ευχαριστείς μία ιδιωτική εταιρεία, κατηγορώντας την ταυτόχρονα; Γίνεται. Η διευθύνουσα σύμβουλος της Εγνατίας Οδού Ρία Καλφακάκου θέλοντας να εκφράσει την ικανοποίηση της για την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων στην Εγνατία Οδό μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης άσκησε σκληρή κριτική κατά των παραχωρησιούχων άλλων οδικών έργων.

Δημοσίευσε λοιπόν το εξής «Η Εγνατία Οδός , με τα χειρότερα καιρικά φαινόμενα, ιδίως δυτικά, είναι πάντα ανοιχτή και ασφαλής. Η εταιρία ΕΓΝΑΤΙΑ, υπό δημόσιο έλεγχο σε όλα τα επίπεδα ανώτερη των παραχωρησιούχων. Τεχνογνωσία, συντήρηση, άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων, άρτιο τεχνικά έργο σε λογικό χρόνο και κόστος, ασφάλεια, άνεση και ταχύτητα, με τη μισή χρέωση ανά χιλιόμετρο από τους άλλους οδικούς άξονες που 10ετίες δεν τελειώνουν κι ας προπληρώνονται οι εργολάβοι τα διόδια.»
Την οποία δήλωση χειροκροτούμε πλην… όλα αυτά τα οποία συνεχάρη η κα Καλφακάκου αφορούν τον εργολάβο που έχει αναλάβει τη λειτουργία και συντήρηση της Εγνατίας η οποία είναι η ΑΚΤΩΡ. Που είναι και παραχωρησιούχος σε 3 άξονες.

Βέβαια την καλή κουβέντα θα πρέπει να την εισπράττουν κυρίως οι εργαζόμενοι που με την σκληρή του δουλειά, μπορούμε να κυκλοφορούμε. Αυτό έπραξε ο Πρόεδρος της ΑΚΤΩΡ Δ. Κούτρας που έσπευσε να τους ευχαριστήσει και τους έστειλε επιστολή που λέει τα εξής: «Μετά την επιτυχή αντιμετώπιση και του δεύτερου φετινού κύματος κακοκαιρίας θέλω να σας συγχαρώ για την αυτοθυσία που δείξατε.
Είναι πολύ σημαντικό να αισθάνονται οι πολίτες της χώρας, ειδικά την δύσκολη αυτή εποχή που διανύουμε , ότι το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας είναι πάντα έτοιμο να ενεργήσει με όλες τους τις δυνάμεις, για τη δική τους ασφάλεια.»

ypodomes.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *