Ενημερωτική ημερίδα με τίτλο « Οι ξένες γλώσσες ανοίγουν νέους ορίζοντες” στην Ηγουμενίτσα

Share Button

Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας το Europe Direct Ηπείρου και το Δίκτυο Τeachers4Europe Θεσπρωτίας πραγματοποίησαν την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, ενημερωτική ημερίδα με τίτλο « Οι ξένες γλώσσες ανοίγουν νέους ορίζοντες. Ο ρόλος των γλωσσών σε ένα παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον».
Η ημερίδα περιλάμβανε εισηγήσεις και παράλληλα βιωματικά εργαστήρια για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Ηγουμενίτσας.
Ευχαριστούμε θερμά τους εισηγητές τις εκδήλωσης την κα Μαρία ΕλένηΣοφρά από τη Γενική Διεύθυνση Μετάφρασης , Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καθώς και τον κ. Θεμιστοκλή Γκόγκα, Αναπληρωτή Καθηγητή Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας από το Τμήμα Μετάφρασης και Διερμηνείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Ευχαριστούμε, επίσης, τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών Θεσπρωτίας , τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας, καθώς και το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας για την οργάνωση των βιωματικών εργαστηρίων και την άψογη συνεργασία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *