Ευχαριστήρια επιστολή του Διευθυντή του Α’Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας Γ.Κύλλα για τη νέα μεγάλη διάκριση στο διαγωνισμό Ρομποτικής

Share Button

Ως Διευθυντής του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω το Δήμο Ηγουμενίτσας και ιδιαίτερα το Δήμαρχο, κ. Ιωάννη Λώλο, γιατί μετά από σχετικό αίτημά μας ανταποκρίθηκε άμεσα και κάλυψε τα έξοδα της μετάβασης των μαθητών του σχολείου μας καθώς και των συνοδών τους εκπαιδευτικών, οι οποίοι έλαβαν μέρος στον 4ο Πανελλήνιο διαγωνισμό Ρομποτικής στην Αθήνα. Επίσης ευχαριστώ ολόθερμα τους συμπολίτες μας: Βιβλιοπωλείο Μητσέλου Κων/να & ΣΙΑ Ο.Ε , βιβλιοπωλείο Πάσχου Δημήτριου, το εμπορικό κατάστημα Κούπη Μιχαήλ, την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων AUDI του κ. Ηλία Τατσάκη, τον κ. Παππά Ι. Μηνά – Χονδρικό Εμπόριο Φρούτων και Λαχανικών, το κατάστημα εστίασης SEAS, τον κ. Αποστόλου Hλία – MICHELIN, τη βιομηχανία αλουμινίου Κ&Δ Σακαρέλλης, το super market ΞΕΝΟΣ A.E, το κρεοπωλείο Τσάτσα Κων/νου και το σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας για την αμέριστη βοήθεια και συνεργασία την οποία μας προσέφεραν και προσφέρουν σε κάθε μας δράση.Tέλος την πρόεδρο της σχολικής επιτροπής του Δ. Ηγ/τσας, κ. Τζέλλου Χριστίνα για τη συμβολή της στην προσπάθεια μας. Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία βρίσκεται η πατρίδα μας γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να βρεθούν από τις σχολικές μας μονάδες ακόμα και τέτοια μικρά ποσά ώστε να καλυφθούν αντίστοιχα έξοδα. Θεωρούμε όμως ότι η επένδυση στη γνώση και στην εκπαίδευση είναι πολύ σημαντική υπόθεση για τη χώρα μας τη συγκεκριμένη εποχή, καθώς μακροπρόθεσμα δημιουργεί πολλαπλασιαστικά αναπτυξιακά αποτελέσματα και ανταποδίδει ποικιλοτρόπως στην κοινωνία μας τις όποιες επιχορηγήσεις προσφέρονται.
Εκ μέρους του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου μας ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά για την προσφορά αυτή και ευελπιστούμε ότι και άλλοι φορείς της περιοχής μας θα ανταποκριθούν θετικά σε ανάλογες πρωτοβουλίες του σχολείου μας.
Ο Διευθυντής του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας
Γεώργιος Κύλλας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *