Ηττα για το Σούλι στην Πτολεμαϊδα, 3-1 από τον Μακεδονικό Φούφα-Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών για τους “πράσινους” στο α’ημίχρονο

Share Button

Με σκόρερ τους Τακίδη και Καλογιαννίδη (2) και κορυφαίο το Μπίτση που κράτησε το 1-0 σε 3 τετ-α-τετ στο πρώτο ημίχρονο ο Φούφας κέρδισε 3-1 το Σούλι και εκμεταλλευόμενος την ήττα του Ναυπακτιακού στα Σερβιανά αποσπάστηκε 5 βαθμούς από τον 2ο Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας που κέρδισε το 90 τον Μακεδονικό Σιάτιστας.

Στη Πτολεμαΐδα παρουσία 200 περίπου φιλάθλων (αναμεσά τους και αρκετοί από τη Παραμυθιά) και σε ένα βαρύ αλλά καταπληκτική κατάσταση αγωνιστικό χώρο ο Φούφας μπήκε πολύ δυνατά και κυριάρχησε στο πρώτο τέταρτο χάνοντάς ευκαιρίες και ανοίγοντας το σκορ στο 9ο μετά από πολύ όμορφη εκτέλεση κόρνερ του Τοπάλη και καρφωτή κεφαλιά του Τακίδη.

Από εκεί και μετά το Σούλι ανέβασε την απόδοση του και από το 20 μέχρι το 40 έχασε 4 σπουδαίες ευκαιρίες να ισοφαρίσει αλλά ο Μπίτσης το «αρνήθηκε».

Αρχικά στο 21ο μετά από λάθος της άμυνας απέκρουσε το πλασέ του Ντόκα στο τετ-α-τετ. Στο 28ο ήταν η σειρά του Τσουμάνη να δει το Μπίτση να του αρνείται την ισοφάριση σε ένα ακόμα τετ-α-τετ ενώ στην επόμενη φάση ο Μπουκουβάλας δεν μπόρεσε να νικήσει με κεφαλιά τον Μπίτση από το ύψος της μικρής περιοχής. Στο 37ο τέλος ο Μπίτσης οριζοντιώθηκε και απέκρουσε το σουτ του Γεωργάκη έξω από τη περιοχή. Στο 43ο σουτ του Τοπάλη πέρασε ελάχιστα έξω και στο 45ο προβολή του Μπουκουβάλα είχε την ίδια κατάληξη.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 52ο είχαν δοκάρι σε σουτ του Παρχαρίδη. Στο 54ο ο Βλάχος έδιωξε με τα πόδια το σουτ του Ματούλα από πολύ κοντά αλλά στο 72ο ο Μαυροματίδης έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ το Καλογιαννίδη που ψύχραιμα έκανε το 2-0. Στο 80ο ο Μαυροματίδης έδωσε στον Σιδηρόπουλο αυτός στο Καλογιαννίδη που με δυνατό σουτ έκανε το 3-0 και στο 83ο όμορφο πλασέ του Νούγια δοκάρι και στα δίχτυα για το τελικό 3-1 αφού στις καθυστερήσεις το πλασέ του ίδιου πέρασε άουτ.

Καλή η διαιτησία του κ. Κατεριάδη (Δεμερτζής- Μίλτσης) Σ.Δ. Πέλλας. Κίτρινες είδανε οι Σιδηρόπουλος, Τακίδης, Μουσκάι, Γεωργάκης και Ντόκος.

Μακεδονικός Φούφα: Μπίτσης Ι., Σιδηρόπουλος, Χαραλαμπίδης, Τζουβάρας, Τακίδης, Φωτιάδης, Μπίντσης Ν. (80ο Πολυχρονίδης), Ματούλας (70ο Καλογιαννίδης), Χάιτας (70ο Δινοβίτσης), Τοπάλης, Μαυροματίδης (80ο Τουλουμενίδης). Σούλι Παραμυθιάς: Βλάχος, Μουσκάι (90ο Λύγκας), Μπέλλος, Νάσιος, Μαλάτος, Γεωργάκης (84ο Διαμαντής), Μπουκουβάλας (68ο Νούγιας), Μώκος, Τσουμάνης (70ο Κωτσίδης),Ντόκος, Παρχαρίδης.

Πηγή: e-ptolemeos.gr

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *