Η «Δύναμη Ελπίδας» κάνει πράξη την ανανέωση

Share Button

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός «Δύναμη Ελπίδας» διαθέτει εκτός από καινούργια πρόσωπα στον χώρο της αυτοδιοίκησης και νέους αξιόλογους υποψηφίους. Η «Δύναμη Ελπίδας» κάνει πράξη την ανανέωση με ανθρώπους, οι οποίοι κατέχουν πλούσιο βιογραφικό και φρέσκιες ιδέες όπως η Σταματία Τσάτση.

Η Σταματία  γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1991 και μεγάλωσε στην Νεράιδα Θεσπρωτίας. Είναι κόρη του Κωνσταντίνου Τσάτση και της Ελένης Ζέρβα και σύζυγος του Δονάτου Σωτηρίου. Είναι  Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός με Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στον Aστικό Σχεδιασμό (MackintoshSchool of Architecture της Γλασκώβης) και επιπλέον κατέχει Diploma of HigherEducation στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική από το MiddlesexUniversity.

Από το 2014, δραστηριοποιείται στο χώρο της Αρχιτεκτονικής και του Αστικού Σχεδιασμού σε ιδιωτικά και δημόσια έργα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το σοβαρό ενδιαφέρον της για τα κοινά και την πόλη επισφραγίζεται μέσα από την ενεργό συμμετοχή της σε εργαστήρια σχεδίασης και επανεργοποίησης  των γειτονιών. Βασικός στόχος της τα αστικά και όχι μόνο  τοπία του Δήμου Σουλίου να γίνουν πιο βιώσιμα, βελτιώνοντας έτσι τις κοινωνικοοικονομικές και περιβαλλοντικές παραμέτρους του κάθε  οικισμού.

Η «Δύναμη Ελπίδας απαρτίζεται από ανθρώπους με διαφορετικές αντιλήψεις, οι οποίοι θέλουν να συνεργασθούν χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες, απευθύνεται σε όλους και έχει την ανάγκη όλων μας.

Όπως δηλώνει η Σταματία: «Γνωρίζουμε  τις ανάγκες του Δήμου, αλλά και τις ανάγκες των Δημοτών. Με σεβασμό στη κρίση του πολίτη, σας καλούμε να συμμετέχετε και να στηρίξετε τον Συνδυασμό μας. Να δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα με αποφασιστικότητα για έναν ανανεωμένο δήμο αντάξιο των προκλήσεων του αύριο».

Γραφείο Τύπου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *