Η Θεσπρωτή παιδίατρος Βανέσσα Σπυροπούλου που έσπασε το φράγμα των 4 ωρών στον Μαραθώνιο

Share Button

Η Βανέσσα Σπυροπούλου έκλεψε την παράσταση στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο.

Η Θεσπρωτή παιδίατρος η οποία ζει και εργάζεται στην Γενεύη της Ελβετίας πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση σπάζοντας το φράγμα των 4 ωρών (03:59:42) όντας η μοναδική γυναίκα δρομέας από την Θεσπρωτία που συμμετείχε στον αγώνα.

“Ήθελα να τρέξω την κλασική διαδρομή γιατί από τότε έφυγα από την Ελλάδα για την Ελβετία μου λείπει πάρα πολύ  η πατρίδα”, τονίζει με δηλώσεις της στον ΘΠ η κα. Σπυροπούλου.

“Να φανταστείτε πως μέχρι πριν από 16 εβδομάδες δεν είχα τρέξει πάνω από 10 χιλιόμετρα. Τον περασμένο Μάιο πήρα την απόφαση και τον Ιούνιο ξεκίνησα προπονήσεις.

Στον Μαραθώνιο δεν είναι  μόνο το σώμα αλλά κυρίως το μυαλό και η ψυχή που σε οδηγούν. Το συναίσθημα είναι μοναδικό μπαίνοντας στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Πραγματικά αξέχαστη εμπειρία”.

1 response on Η Θεσπρωτή παιδίατρος Βανέσσα Σπυροπούλου που έσπασε το φράγμα των 4 ωρών στον Μαραθώνιο

  1. Συγκινηςες ολους τους Θεσπρωτους κ οχι μονο ,με το πείσμα σου κ την θέληση συμμετοχης στον Αυθεντικό Μαραθώνιο τερματίζοντας σε λιγότερο των 4 ωρών,επενθυμιζοντας στους απανταχού Έλληνες οτι η Ελλάδα ειναι Μοναδικη οπως κ η Ιστορία της.Οταν υπαρχει Υγεια,Αγαπη ,κίνητρο κ ζηλος οι επιθυμίες εκπληρώνονται .Αν θελεις μπορεις…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *