Η κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλιατών

Share Button

Ο πατέρας Παύλος ευλόγησε την πίτα του πολιτιστικού συλλόγου Φιλιατών.

Η Πρόεδρος της του Συλλόγου και ο Δήμαρχος, απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκαν καλή χρονιά.

Η πρόεδρος του Συλλόγου κα Βούλα Βρακά Βασδέκη, παρουσίασε τις δράσεις του Συλλόγου, ενώ ανακοίνωσε ότι λόγω οικονομικών συγκυριών χρειάζεται αλλαγή του καταστατικού για να διευκολυνθεί γενικότερα ο Σύλλογος. Έγινε απολογισμός του συλλόγου και αναφορά – ενημέρωση για τα δρώμενα.

Τον λόγο πήραν για την ενημέρωση οι : κα Βρακά, η κα Λιάνα Σπανοπούλου- Σάρα, η κα Μέμμου , ο Δήμαρχος Φιλιατών κ. Σπύρος Παππάς που ήταν ο Πρόεδρος της Συνέλευσης. Συζητήθηκαν πολλά θέματα , υπήρχαν διαφωνίες απόψεων, έγιναν προτάσεις και ενημερώσεις όπως ταιριάζει σε οργανωμένο Σύλλογο.

Σε δηλώσεις που έκανε στον Θεσπρωτικό Παλμό η Πρόεδρος του Συλλόγου τόνισε: “Σήμερα μαζευτήκαμε στην αίθουσα του πολιτιστικού Συλλόγου Φιλιατών για τον απολογισμό θεμάτων του 2006 και για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Κάναμε έναν απολογισμό τι κάναμε για το 2016 και θα κόψουμε την πίτα όπου ο τυχερός θα κερδίσει μια δωροεπιταγή 100 ευρώ που μπορεί να ψωνίσει αποκλειστικά σε κατάστημα των Φιλιατών επειδή η πόλη είναι σε κρίση περισσότερο από την άλλη Ελλάδα.Χρόνια πολλά σε όλους και Καλή Χρονιά με υγεία και το 2017 να είμαστε πιο δυνατοί.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Νίκος Κουτούκης

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *