Θεσπρωτός: Ξαφνική παραίτηση Δημήτρη Μουρούτη από την τεχνική ηγεσία-Νέος προπονητής ο Νίκος Σταύρου-Παρελθόν και ο γενικός αρχηγός Λεωνίδας Μάστορας

Share Button

Καταιγιστικές εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στον Θεσπρωτό.

Ο Δημήτρης Μουρούτης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του πλατανόφυλλου. Ο έμπειρος τεχνικός υπέβαλλε την παραίτησή του η οποία και έγινε αποδεκτή από την διοίκηση του συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Θεσπρωτικού Παλμού, ο πρώην πλέον τεχνικός των “κιτρίνων” εξέφρασε την δυσφορία και την απογοήτευσή του για πρόσωπα και πράγματα στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και ζήτησε να αποχωρήσει.

Νέος τεχνικός μέχρι το τέλος της σεζόν (απομένουν πέντε παιχνίδια) αναλαμβάνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Νίκος Σταύρου ο οποίος μέχρι πριν από λίγους μήνες ήταν προπονητής του Θύαμι Καστρίου. Ο Σταύρου θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τον Τηλυκράτη στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας.

Επίσης, παρελθόν από την ομάδα αποτελεί και ο γενικός αρχηγός Λεωνίδας Μάστορας ο οποίος παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.

Ο Δημήτρης Μουρούτης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Θεσπρωτού στις 14 Δεκεμβρίου. Παρέλαβε την ομάδα στην ζώνη του υποβιβασμού και φεύγοντας αφήνει τον Θεσπρωτό στην 8η θέση

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *