Θριαμβευτής ο Θεσπρωτός στον Θεσπρωτικό “εμφύλιο”, 3-0 τον Αστέρα Παραποτάμου

Share Button

Ο Θεσπρωτός ήταν ο μεγάλος νικητής στον πρώτο Θεσπρωτικό εμφύλιο στην ιστορία της Γ’Εθνικής κερδίζοντας με 3-0 τον Αστέρα Παραποτάμου στον Παραπόταμο.

Η ομάδα του Δημήτρη Μουρούτη ήταν αποτελεσματική και κυνική στην τελική προσπάθεια αξιοποιώντας τις φάσεις που δημιούργησε και έφθασε στην τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πιστοποιώντας πως διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών και τα στοιχεία που κυριάρχησαν το πάθος και οι δυνατές μονομαχίες.

Η πρώτη καλή φάση καταγράφηκε στο 30ό λεπτό με τον Φούντζουλα να χάνει το κοντρόλ όντας σε πλεονεκτική θέση μέσα στην μικρή περιοχή.

Δύο λεπτά αργότερα ο Θεσπρωτός άνοιξε το σκορ. Ο Κωνσταντίνου επιχείρησε σέντρα από αριστερά, ο Πάντος απέκρουσε ασθενώς, η μπάλα στρώθηκε στον Γιάννη Κατσέλη ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του 1ου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους Σε μια αντεπίθεση του πλατανόφυλλου ο Πέντσας με κούρσα 20 μέτρων έφθασε απέναντι από τον Πάντο τον οποίο νίκησε με πλασέ (η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του πορτιέρου του Αστέρα) κάνοντας το 2-0. Ο σκόρερ πανηγύρισε έξαλλα το γκολ κατευθυνόμενος στην  εξέδρα που βρίσκονταν οι φίλοι του Θεσπρωτού και αφιέρωσε το γκολ σε προσωπικό του φίλο.

Εν συνεχεία, ο Θεσπρωτός διαφύλαξε τα νώτα του, ο Αστέρας κέρδισε μέτρα στο γήπεδο αλλά η αποβολή του Γιαννακού στο 65ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα έβαλε ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες των γηπεδούχων να επιστρέψουν στο παιχνίδι.

Ο Θεσπρωτός έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του πετυχαίνοντας και 3ο γκολ με τον Γώγο στο 83ο λεπτό.

Διαιτητής: Τόμπρος (Κέρκυρας),  Βοηθοί: Σκορδίλης, Μιχαλιάς (Κέρκυρας)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ: Πάντος, Πανταζής Π. Μπάρκας (58ο Καλέσης), Σουλιώτης, Καρράς, Μητσέλος Αλ., Μητσέλος Στ., Παπανδρέου (67ο Κάσο), Κώτσιας, Νάκος, Γιαννακός.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Παππάς, Σταυρίδης, Κωνσταντίνου Βαγγ. (73ο Λαγός),  Πάνος, Καλφούντζος, Γώγος, Καρβούνης, Μπίκας, Φούντζουλας, Κατσέλης Γ.Αργ. (75ο Μπλέτσας), Πέντσας.

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα όπως τα κατέγραψε η κάμερα του ΘΠ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *