Κατασχέθηκαν πάνω από 192 κιλά κάνναβης στη Νεράιδα-Συνελήφθησαν συνολικά τέσσερις διακινητές ναρκωτικών

Share Button

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθησαν χθες (03-09-2018) το βράδυ, σε ξεχωριστές επιχειρήσεις, στην Νεράιδα Θεσπρωτίας και στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας, τέσσερις διακινητές ναρκωτικών ενώ κατασχέθηκαν πάνω από -192- κιλά κάνναβης.

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς, έναν 47χρονο και μία 46χρονη καθώς και δύο αλλοδαπούς, έναν 21χρονο και μία 20χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εισαγωγής στη χώρα, μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν:

Στην πρώτη περίπτωση, χθες το βράδυ στη Νεράιδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Διασυνοριακού Εγκλήματος του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, οι δύο ημεδαποί, διότι κατελήφθησαν να μεταφέρουν από κοινού με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, -99- δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -106- κιλών και -740- γραμμαρίων .

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες αργά το βράδυ στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, οι δύο αλλοδαποί, διότι μετά από έρευνα που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν,

βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών -85- δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -85- κιλών και -915- γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

* -192- κιλά και -655- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

* δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, που χρησιμοποιήθηκαν για τη μεταφορά των ναρκωτικών,

* τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους Εισαγγελείς ενώ την προανάκριση διενεργούν -κατά περίπτωση- η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *