Κατασχέθηκαν περισσότερα από 41 κιλά κάνναβης σε Σαγιάδα και Νέα Σελεύκεια-“Σαρώνει” το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Θεσπρωτίας

Share Button

Συνελήφθησαν, σήμερα (08-11-2018), από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο (2) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην Ήπειρο και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη δύο ημεδαπών, ηλικίας 39 και 26 ετών.

Αναλυτικότερα, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, σήμερα το πρωί στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, ακινητοποιήθηκε για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 39χρονο, κατά τη διάρκεια του οποίου, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών, -2- σάκοι που περιείχαν:

* -14- δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -40- κιλών και -860- γραμμαρίων.

* -9- δέματα με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), συνολικού βάρους -2.190- γραμμαρίων.

Στο πλαίσιο της ίδιας επιχείρησης, συνελήφθη αργότερα στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας και ο 26χρονος, ο οποίος με έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Ράγιου, λειτουργούσε ως προπομπός, διευκολύνοντας τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών και ενημερώνοντας το πρώτο όχημα για το ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ναρκωτικές ουσίες, δύο Ι.Χ.Ε. οχήματα και δύο κινητά τηλέφωνα.

Το προανακριτικό έργο ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *