Κατασχέθηκαν σε «καβάντζα» 88 κιλά κάναβης στον Αναβρυτό Φιλιατών-Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί

Share Button

%ce%bd%ce%b1%cf%81%ce%ba%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%ce%b7%ce%b3%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b9%cf%84%cf%83%ce%b1-2Συνελήφθησαν, χθες (09-12-2016) το μεσημέρι, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής-διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 34 και 30 ετών, κατηγορούμενοι για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ειδικότερα, οι δύο αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν καθώς προέκυψε ότι επιτηρούσαν σε δασική περιοχή στον Αναβρυτό Φιλιατών Θεσπρωτίας, σημείο με κρυμμένη ποσότητα κάνναβης (καβάντζα), την οποία είχαν προηγουμένως εισαγάγει στη χώρα, μέσω της ελληνοαλβανικής μεθορίου, με σκοπό να την προωθήσουν στο εσωτερικό της χώρας.

%ce%bd%ce%b1%cf%81%ce%ba%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%ce%b7%ce%b3%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b9%cf%84%cf%83%ce%b1

Σε έρευνα που έγινε στο σημείο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις σάκοι, που περιείχαν πενήντα εννέα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (87) κιλών και (653) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ το προανακριτικό έργο ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *